Mesin Welding Tube lan Pipe Seam Kanthi Pemanas Induksi

Description

Mesin Welding Jahitan Induksi Kanggo Solusi Tube lan Pipa Welding

Apa welding induksi?

Kanthi welding induksi, panas diakibatake kanthi elektromagnetik ing benda kerja. Kacepetan lan akurasi welding induksi ndadekake becik kanggo welding pinggiran tabung lan pipa. Ing proses iki, pipa ngliwati kumparan induksi kanthi kacepetan dhuwur. Nalika padha nglakoni, pinggiran dipanasake, banjur diperes bebarengan kanggo mbentuk jahitan las longitudinal. Welding induksi utamané cocok kanggo produksi volume dhuwur. Welders induksi uga bisa dipasang karo kepala kontak, ngowahi menyang sistem welding dual-tujuan.

Apa keuntungan saka las jahitan induksi?

Welding longitudinal induksi otomatis minangka proses sing dipercaya lan dhuwur. konsumsi daya kurang lan efficiency dhuwur saka Sistem pengelasan induksi HLQ nyuda biaya. Kontrol lan pengulangan bisa nyuda kethokan. Sistem kita uga fleksibel - cocog beban otomatis njamin daya output lengkap ing macem-macem ukuran tabung. Lan jejak cilik sing nggawe dheweke gampang digabungake utawa dipasang maneh menyang jalur produksi.

Ngendi welding jahitan induksi digunakake?

Welding induksi digunakake ing industri tabung lan pipa kanggo welding longitudinal saka stainless steel (magnetik lan non-magnetik), aluminium, low-carbon lan high-strength low-alloy (HSLA) steels lan akeh bahan konduktif liyane.

Welder Jahitan Induksi Frekuensi Tinggi

Ing proses welding tabung induksi frekuensi dhuwur, saiki frekuensi dhuwur induksi ing tabung lapisan mbukak dening coil induksi dumunung ahead saka (upstream saka) titik weld, minangka ditampilake ing Fig.. 1-1. Pinggiran tabung diwenehi jarak nalika ngliwati kumparan, mbentuk vee sing mbukak sing pucuke rada ahead saka titik las. Koil ora ngubungi tabung.

Gambar 1-1

Koil tumindak minangka utami trafo frekuensi dhuwur, lan tabung jahitan mbukak minangka sekunder siji-siji. Kaya ing aplikasi pemanasan induksi umum, jalur arus induksi ing potongan kerja cenderung cocog karo bentuk koil induksi. Akèh-akèhé arus induksi ngrampungake dalan ing saubengé jalur sing dibentuk kanthi mili ing pinggir lan ngubengi pucuk bukaan sing bentuke vee ing jalur kasebut.

Kapadhetan arus frekuensi dhuwur paling dhuwur ing pinggir cedhak puncak lan ing pucuk dhewe. Pemanasan sing cepet ditindakake, nyebabake ujung-ujung ing suhu welding nalika tekan ing puncak. Gulungan tekanan meksa pinggiran sing digawe panas bebarengan, ngrampungake weld.

Iku frekuensi dhuwur saka saiki welding tanggung jawab kanggo dadi panas klempakan ing pinggir vee. Nduweni kauntungan liyane, yaiku mung bagean cilik saka total arus sing ditemokake ing mburi jalur sing dibentuk. Kajaba diameteripun tabung cilik banget dibandhingake karo dawa vee, saiki luwih seneng path migunani ing pinggiran tabung mbentuk vee.

Produk: Mesin Las Induksi Jahitan 

Kabeh Solid State (MOSFET) High Frequency Induction Seam Welding Machine Kanggo Tube lan Pipa
model GPWP-60 GPWP-100 GPWP-150 GPWP-200 GPWP-250 GPWP-300
Daya input 60KW 100KW 150KW 200KW 250KW 300KW
voltase input 3 Phase, 380/400/480V
DC Voltage 0-250V
DC saiki 0-300A 0-500A 800A 1000A 1250A 1500A
frekuensi 200-500KHz
Efisiensi output 85% -95%
Faktor daya Muatan lengkap> 0.88
Tekanan Water Cooling > 0.3MPa
Aliran banyu adhem > 60L / mnt > 83L / mnt > 114L / mnt > 114L / mnt > 160L / mnt > 160L / mnt
Suhu banyu mlebu <35 ° C

Fitur Teknis:

 Panyesuaian daya IGBT kabeh-negara padhet lan teknologi kontrol arus variabel, nggunakake pemotongan frekuensi dhuwur sing unik IGBT alus-switching lan nyaring amorf kanggo regulasi daya, kontrol inverter IGBT sing cepet lan akurat, kanggo entuk 100-800KHZ / Aplikasi produk 3-300KW.

  1. Kapasitor resonansi daya dhuwur sing diimpor digunakake kanggo entuk frekuensi resonansi sing stabil, kanthi efektif ningkatake kualitas produk, lan nyadari stabilitas proses pipa sing dilas.
  2. Ganti teknologi imbuhan daya thyristor tradisional karo teknologi imbuhan daya chopping frekuensi dhuwur kanggo entuk kontrol tingkat microsecond, nemen éling imbuhan cepet lan stabilitas saka output daya saka proses pipe welding, ripple output iku arang banget cilik, lan saiki oscillation punika stabil. Gamelan lan straightness saka jahitan las dijamin.
  3. Keamanan. Ora ana frekuensi dhuwur lan voltase dhuwur 10,000 volt ing peralatan kasebut, sing bisa nyegah radiasi, gangguan, discharge, kontak lan fenomena liyane.
  4. Nduwe kemampuan sing kuat kanggo nolak fluktuasi voltase jaringan.
  5. Nduwe faktor daya sing dhuwur ing kabeh daya, sing bisa ngirit energi kanthi efektif.
  6. Efisiensi dhuwur lan hemat energi. Peralatan kasebut nggunakake teknologi ngoper alus-daya dhuwur saka input kanggo output, kang nyilikake mundhut daya lan entuk efficiency electrical banget dhuwur, lan wis faktor daya dhuwur banget ing sawetara daya lengkap, èfèktif nyimpen energi, kang beda saka tradisional Dibandhingake karo tabung. Tipe frekuensi dhuwur, bisa ngirit 30-40% saka efek hemat energi.
  7. Peralatan kasebut miniatur lan terintegrasi, sing bisa ngirit ruang sing dikuwasani. Peralatan ora perlu trafo langkah-mudhun, lan ora perlu frekuensi daya induktansi gedhe kanggo imbuhan SCR. Struktur terintegrasi cilik ndadekake kepenak ing instalasi, pangopènan, transportasi, lan pangaturan.
  8. Kisaran frekuensi 200-500KHZ nyadari welding pipa baja lan stainless steel.

Induksi HLQ nduweni solusi paling lengkap kanggo industri tabung lan pipa. HLQ Induction Seam Welder minangka solusi sing wis kabukten kanggo ngelas baja tahan karat, aluminium, baja karbon rendah lan baja kekuatan dhuwur lan bisa uga dadi tukang las induksi paling apik ing donya.

Output liyane: Matching beban elektronik terus-terusan ngamanake output daya lengkap ing macem-macem ukuran tabung.

More uptime: Short-circuit-proof, operasi aman lan dipercaya.

Efisiensi sing ora ana tandhingane: Penyearah dioda kanthi faktor daya konstan 0.95 ing kabeh tingkat daya, lan faktor efisiensi 85-87%.

Eco lan energi loropaken: efisiensi dhuwur ngirit energi lan nyuda konsumsi banyu cooling.

Gampang operate: Panel kontrol sing gampang digunakake kanthi setelan manual minimal ndadekake Welder Jahitan Induksi gampang banget dioperasi.

Ukuran daya sing akeh: Saka 40 kW nganti 1000 kW. Kisaran frekuensi 200-500 kHz. Desain modular modern: Tapak cilik sing kompak ngirit ruang lantai lan nyederhanakake integrasi ing baris. Nganti 1000 kW kasedhiya ing solusi siji-kabinet.

Sistem lengkap: Kasedhiya saka penyearah dioda, modul inverter, bagean output, busbar lan sistem kontrol operator.

Garansi sing ora cocog: garansi telung taun ing modul inverter HLQ Induction Seam Welder lan kertu driver.

sawetara lengkap consumables: Coil, ferrite, impeder lan peralatan scarfing tabung.

Enquiry Product