Preheat Welding Machine Portable with induction

Description

Produsen panas induksi sing dienggo ing mesin wesi preheat portabel, sistem pipa prenggo portabel, sistem PWHT portabel cilik, mesin reli stres welding.

Aplikasi Utama:

l Preheat: panas las, lapisan, nyemprot, mlengkung, pas & panas sing ora dipasang

l Perawatan panas pas-las: tank, boile, pipa, sheet baja utawa proyek logam liyane

l InduksiHeat: pemanasan cetakan, kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur

l Panas bahan pipa: minyak pipa, gas pipa, banyu pipa, petrokimia pipa lan bahan pipa liyane

Fitur utama:

* Kacepetan dhuwur: 70%

* Toleransi sithik

* Ngirit energi

* Efisiensi dhuwur

* Pemanasan sing akurat

* Operasi sederhana

* Panas tanpa kontak

* Perlindhungan lingkungan

* Kahanan hipotermia

* Pendinginan udara cocog kanggo lingkungan suhu kurang

* Pemanasan induksi luwih seragam tinimbang minyak, gas, dadi panas

MYD-20KWMYD-10KW
voltase input3 * 380V, 50 / 60Hz, 4 Wires
Input Saiki1 ~ 30A1 ~ 15A
Output Saiki0 ~ 300A0 ~ 200A
output Power1 ~ 20KW1 ~ 10KW, Max 15KW, 150% siklus tugas
Frekuensi Output5 ~ 30KHZ
ThermocoupleTipe K
Sistem suhuMbangun ing mesin induksi
Suhu PemanenMax800 ℃Max500
SizeX x 700 330 410 mmX x 650 310 410 mm
bobot32kg26 kg
Induksi Pemanasan Induksi
Length10 ~ 20 M
diameter15 mm
digunakake suhu-30 ~ 45 ℃
Ukuran pipaOD: 50 ~ 500mm utawa padha karo

Mesin welding preheat portable

Enquiry Product