Mesin penyaduran pipa induksi

Description

Mesin penyalur pipa panas, pipa panas, pipa panas, pipa mesin pipa induksi, mesin pipa pembungkus pipa / gas, PWHT welding pipeline, perawatan panas welding post, etc.

MYD seri saka Induction heating sistem digunakake kanggo PWHT, ngirim weld, preheating welding, bending, piping, coating, fitting, relief stress, pre-weld heat lan panas pas welding Perawatan.

PWHT sawise mesin las

Mesin pengolahan panas kawat las

model lan paramèter Technical

modelMYD-40KWMYD-50KWMYD-60KWMYD-80KWMYD-100KWMYD-120KW
input Power3 * 380VAC (Standar), 3 * 220VAC (Opsional), 3 * 440VAC (Opsional)
Frekuensi Output2KHZ ~ 30KHZ
output Power40KW50KW60KW80KW100KW120KW
Input Saiki60A75A90A120A150A180A
Pendinginan UdaraUkuran panas: ¢ 100-1500mmSize: 800 * 560 * 1350mm
DSP kontrolMax: 900 ℃; Pemanasane kacepetan: 5-400 ℃ / minUkuran pengepakan: 900 * 660 * 1560mm
6 Kontrol saluran10 kurva recorderBobot netto: 120kgBobot kotor karo bagian: 155-260kg
Bagéan utamaKoil induksiK ThermocouplePerekam Suhu R-1006
Kabel sambunganKantong InsulasiKabel Sambungan Termokopel

Produsen PWHT

● Tegangan Input: 380V, 3 phase, 50 / 60HZ

● Frekuensi Output: 2KHZ ~ 30KHZ

● Daya Output: 2KW ~ 40KW

● Adhem: hawa adhem

● Kacepetan Heating: 5-400 ℃ saben menit

● Rentang suhu panas: -30 ℃ -900 ℃

● Rentang ukuran pemanasan: ¢ 100-1500mmor padha

● Koil induksi: kabel suhu dhuwur 10-45meters kanthi hawa adhem

● Perekam suhu: 6 Saluran kanggo ngontrol suhu

● Thermocouple: K Type (Kabel link dawa 5-45 Meter)

● Ukuran: 800 * 560 * 1350mm Bobot net: 120kg; Ukuran kemasan: 900 * 660 * 1560mm, Bobot kasar: 155kg.

The opsi bagean mesin priksa mesin preheating:

● Daya pemanas induksi

● Koil induksi (Koil induksi clamp) utawa (Koil induksi alus)

● Kabel sambungan supaya gampang ngubungake kumparan lan tenaga panas

● Kontrol suhu

● Layar tutul PLC

● Perekam suhu karo printer

● Tipe termokopel & kabel sambungan

● Selimut Isolasi

● Lan bagean liyane.

MYD series induction post weld heat treatment machine, PWHT equipment kanggo compare sing tahan panas:

● Seragam

● Kacepetan Dhuwur

● Hemat Energi: 30-80%

fitur

● Pendinginan udara: bisa digunakake kanthi apik ing -10 ℃ -40 ℃

● Daya pemanas induksi: Panas proyek kerja kanthi kemul jampel. Kacepetan panas paling dhuwur lan efisiensi pemanasan kanthi energi kurang.

● Layar tutul PLC: Intuisi kanggo ndeleng lan gampang dioperasikake.

● Koil induksi sing alus: Gampang dipasang ing bagéyan sing beda-beda.

● Koil Induksi bukaan sing bisa dicopot: gampang dioperasikake lan dipindhah.

● Perekam suhu: Cathet kabeh kurva pemanas.

● Kontrol Suhu: Pemanasan miturut rincian syarat pemanasan kanthi toleransi ± 3 ℃.

Aplikasi & nggunakake kolom

Sistem pemanenane MYD seri yaiku peralatan pemanasan induksi sing didinginkan kanthi hawa karo sistem DSP.

Aplikasi utamane yaiku panas pipa, panas pra-las, perawatan panas pas-las, relief stres, pemanasan cetakan injeksi, anil, lsp.

● Pra-panas: kanggo nutupi, mlengkung, pas & ora dipasang, las.

● Perawatan panas pas-las: proyek tank, ketel utawa logam liyane

● Pemanasan: pemanasan cetakan, papan kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur

● Panas pipa: minyak pipa, gas pipa, banyu pipa, petrokimia pipa lan bahan pipa liyane

Bidang panggunaan sing ana gandhengane yaiku pipa petrokimia, minyak lan gas, aerospace, pembuatan kapal, baja, tank, ketel, kapal, kapal tekanan, silinder, struktur logam, struktur spasial, jembatan sepur, banyu listrik, konstruksi tambang, manufaktur kendaraan, tenaga nuklir, pertambangan, pamrosesan plastik, proses hemat energi, cetakan, tong sekrup

Lapisan proses perawatan panas weld

Ø Heater lan bagean kanggo pilihan

No.Pemanas & KomponenGambarQuantityngomong
1.MYD-40KW pemanas
2.MYD-50KWheater
3.Pemanas MYD-60KW
4.Pemanas MYD-80KW
5.Koil kabel 25m (pendingin udara)Panas cepet
6.25m cable coil (cooling water)
7.Koil kabel 25m (suhu tinggi)
8.Selimut isolasi (800 ℃ 1500 * 600 * 50mm)
9.Selimut isolasi (800 ℃ 900 * 600 * 50mm)
10.Thermcouple tipe K kanthi kabel 2m
11.Thermocouple Ngluwihi

Kabel 10m

12.Kabel Sambungan kanggo

koil 10m

13.ER-1006

Suhu rekaman

 

MYD induction heating machine kanggo PWHT preheating welding and heat treatment (PWHT)

1. Panasan gabungan panas & perawatan panas (PWHT): pipa baja, struktur baja lan lembaran baja

2. Pemanasan lan insulasi: pipa likur, reaktor, ceret, ketel, tank

3. Dering termal Pemanasan: bantalan, lengan poros, motor motor lan motor shell

4. Pangatusan panas: bahan panganan, logam, pangatusan film pencetakan lan film shrink panas

5. Pemanasan pabrik: lenga, gas, lan banyu

6. Pemanasan lapisan: pipa, papan baja

7. Katun: tembaga, aluminium, timah, seng, timbal

Bedane antarane peralatan PWHT induksi Seri MYD lan Seri MYDS

itemDaya (KW)PLC Jinis adhemCoil CoolingMax SuhuUkuran DayaPanjang Coil
MYD≦ 36010cooling Air

Banyu ≧ 100kw

Banyu kanggo preheat

Banyu kanggo PWHT

900 ℃10-360kw10-50m
MYDS≦ 3604.3cooling Air

Banyu ≧ 100kw

Air600 ℃2.5-360kw30-80m
itemUSB:DSPPenyambung PerekamPanyimpenan kurva pemanasanThermocouple

konektor

Remot kontrolKonektor Coil
MYD
MYDS××××

 

Aplikasi utama mesin induksi las MYD Series lan MYDS Series:

itemPreheatWeld panasPWHTMajelis ThermalPemanasan reaktorPemanasan tankInjeksi

Mould heating

WaterGasOilCairan pipa
MYD
MYDS×

Prabédan antarane MYD induction weld heater lan unsur pemanas pad magnetik (Pemanasan cepet)

itempanasInsulationElemen pemanasPemanasan ilangkacepetanefficiencySeragam
InduksiDirectNjeroKurang panaskurangHighHighMore
CeramictransferOuterHotMorekurangkurangkurang

 

 

Mesin pelapisan pipa panas

Enquiry Product