mesin kurang ajar genggem

Description

Pabrikan Mesin Induksi Pegangan tangan

itemDWS-10DWS-30DWS-60DWS-100
Maks. daya input10KW30KW60KW100KW
voltase input3P × 380V, 50 utawa 60HZ
Ukuran generatorL50 × W30 × H4557L × 32W × 71H70L × 40W × 103.5H56L × 80W × 180H
Generator bobot40KG47KG120KG150KG
Ukuran sirah pemanasanΦ5.5 × 22LF8 × 18.5Φ12 × 25LF16 × 25
Pemanas kepala bobot1.5KG3.1KG4.5KG8KG
Panjang kabel3 ~ 8 meter miturut urutan
Nggoleki kepinginan> 0.3MPa,> 5L / Min> 0.3MPa,> 15L / Min> 0.3MPa,> 30L / Min≥0.3MPa ≥30L / min

Aplikasi:

Brazing Induksi bagean cilik, perawatan panas sing dipilih, lan pemanasan induksi ing wilayah sing mbutuhake unit sing bisa dipindhah sing luwih cilik. Digunakake kanggo brazing induksi ing situs kayata induksi konektor kabel tembaga, sendi tembaga ing kondisioner udhara, konektor tembaga pengubah lan liya-liyane.

Karakteristik:

  1. Miturut desain khusus, ing wadhah induksi tangan sirah ukurane cilik lan mung bobot 1.5 nganti 8 KG, luwih cocog kanggo operasi ing situs sing bisa digunakake nalika bagean sing digawe panas ora bisa dipindhah.
  2. The handheld induction heater ditondoi kanthi linuwih lan kualitas tinggi nalika modul tenaga IGBT lan teknologi inverting generasi katelu kita diadopsi ing mesin pemanasan induksi.
  3. Koil pemanasan induksi bakal dirancang miturut panjalukan sampeyan.

=

Enquiry Product