mesin brazing induksi dhasar masak

Description

mesin brazing induksi dhasar masak

peralatan masak ngisor Induksi mesin brazing umume digunakake kanggo las kompor kompor kompor wajan stainless steel, panci aluminium, panci, ceret, lan uga bisa digunakake kanggo pemanasan pesawat bahan liyane. Cookware Pan lan pot mesin brazing ngisor minangka peralatan mekanik, hidrolik lan listrik sing dikontrol dening sawetara mikrokomputer. Indeks kinerja utama njupuk posisi utama ing omah lan ing dhuwur pesawat.

specifications

model3B-253B-303B-403B-603B-80
Power25KW30KW40KW60KW80KW
voltase input3P 380V 50 / 60Hz3P 380V 50-60Hz3P 380V 50-60Hz3P 380V 50-60Hz3P 380V 50-60Hz
Saiki dadi panas200-1200A400-1500A400-1800A400-2400A400-3200A
Cara adhemPendinginan banyuPendinginan banyuPendinginan banyuPendinginan banyuPendinginan banyu
Diameter Brazing≤φ130 mm≤φ140 mm≤φ180 mm≤φ250 mm≤φ400 mm
Kekandelan aluminium1.5-2mm1.5-2mm1.5-2mm1.5-2mm1.5-2mm
Ukuran (mm)1800x1100x18001800x1100x18001800x1100x18001800x1100x18001800x1100x1800
bobot360KG400KG450KG500KG550KG

Description

Mesin brazing induksi 3 stasiun Iki ditrapake kanggo pengelasan produk pemanas listrik kayata wajan pemanas listrik, ketel banyu listrik, wajan lan panci kopi, sing bisa nggawe piring stainless steel, sheet aluminium lan elemen pemanas listrik tubular kanthi macem-macem bentuk lan kekandelan dadi bagean integral liwat las braze logam siji-mati.

Nggunakake IGBT mesin induksi panas frekuensi dhuwur kanggo nyedhiyakake tenaga panas lan sistem pneumatik minangka drive, fitur kasebut kayata operasi stabil, kontrol sing tepat, gampang operasi lan standar produk sing cocog, sing minangka peralatan sing paling cocog kanggo pabrik peralatan masak stainless steel pemanas listrik anyar lan piranti pawon.

Daya: 25KW. Pilihan daya: 25KW, 30KW, 40KW, 60KW, 80KW

Frekuensi: 10-40KHz

Kepala pemanas: telu sirah dadi panas. Pilihan: siji / loro / telu / papat / lima

Diameter Brazing: 50-400mm

Proses kerja: ngemot potongan - wektu pemanas - welding rampung lan tekanan terus nganti siklus sabanjure.

Cara operasi: kontrol otomatis.

aplikasi

Plat pemanas ketel listrik

Waja waja stainless steel

Tabung pemanasan ketel listrik

Pabrik susu kedhele

Pabrik kopi ngombe

Masak pot masak

Pan ngisor brazing

Brazing ngisor pot

Enquiry Product