Barel Pemanasan Induksi kanggo Extruder Plastik lan Mesin Molding Injeksi

Description

Barel pemanasan induksi nawakake irit energi, linuwih, lan respon sing luwih cepet.

Ngirit energi sing spektakuler, linuwih sing unggul lan respon sing luwih cepet tinimbang pita pemanas konvensional minangka sawetara kaluwihan sing ditawakake dening mesin sing mentas dikembangake. sistem pemanas induksi. Sistem pemanas nggunakake induksi elektromagnetik - prinsip lawas lan kondhang digunakake kanggo panas tungku industri gedhe, mesin khusus kanggo injeksi ngecor logam molten, cetakan thermoset, lan sawetara nozzles hot-runner Jepang. Nanging, iku konsep relatif anyar kanggo dadi panas tong minyak extrusion plastik lan mesin injeksi ngecor.

The sistem pemanas induksi elektromagnetik, ngenalaken dening peralatan induksi HLQ Co saka China ngowahi tong baja kasebut dadi pemanas resistensi kanthi ngasilake arus eddy listrik ing logam cedhak permukaan njaba tabung tong minyak. Arus eddy kasebut disebabake dening arus listrik sing ngliwati kabel sing dibungkus kumparan sing terus-terusan ngubengi tong minyak nanging ora ndemek. Sanajan biaya awal luwih saka pita pemanas, pemanasan induksi dilaporake mbayar dhewe kanthi sawetara cara, lan uga kanthi cepet, gumantung saka ukuran mesin. Pangukuran laboratorium nuduhake yen efisiensi pemanasan (relatif kanggo energi sing dikonsumsi) saka pemanas pita mika khas ing kisaran pangolahan 200-300 derajat C (umum ing cetakan injeksi) mung 40-60%, dene pemanas pita keramik bisa uga. dadi 10-15% luwih. Sisa energi dibuwang dening radiasi lan konveksi menyang lingkungan sekitar. Apa maneh, pita mika anyar ilang udakara 10% saka efisiensi awal sawise 6 jam panggunaan pertama amarga dadi peteng, mundhak emisivitas permukaan lan akibate mundhut radiasi. Ing suhu tong minyak sing luwih dhuwur kanggo resin teknik, efisiensi luwih mudhun.
Beda, HLQ ngukur efisiensi pemanasan induksi udakara 95%. Kerugian radiasi diminimalisir kanthi lengen insulasi, sing munggah nganti suhu sekitar 60-70 derajat C sajrone operasi. Koil induksi tahan kurang tetep cukup adhem kanggo didemek.

Where bisa induksi dadi panas tong minyak?

Iku utamané Applied kanggo injeksi, extrusion; syuting jotosan, gambar kabel, mesin granulating lan daur ulang, lan sapiturute. Aplikasi produk kalebu film, lembaran, profil, bahan mentah lan sapiturute. Bisa digunakake kanggo dadi panas tong minyak, flange, sirah mati, meneng lan bagean liyane saka mesin. Apik banget ing lingkungan kerja sing hemat energi lan adhem.

Pemanasan induksi yaiku proses pemanasan obyek listrik (biasane logam) kanthi induksi elektromagnetik, ing ngendi arus eddy diasilake ing logam lan resistensi ndadékaké pemanasan Joule saka logam. Koil induksi dhewe ora dadi panas. Obyek sing ngasilake panas yaiku obyek sing digawe panas dhewe.

Napa lan kepiye laras pemanasan induksi bisa ngirit energi?

Saiki, umume mesin plastik nggunakake metode pemanasan resistensi konvensional, ing ngendi kabel resistensi digawe panas lan banjur transfer panas menyang tong minyak liwat tutup pemanas. Dadi mung panas sing cedhak karo permukaan tong minyak bisa ditransfer menyang tong minyak lan panas sing cedhak karo tutup pemanas njaba ilang menyang udhara sing nyebabake kenaikan suhu lingkungan.
Pemanas induksi yaiku teknologi ing ngendi medan magnet frekuensi dhuwur sing nyebabake dheweke dadi panas lan medan elektro-magnetik (EMF) sing saling nyikat. lingkungan sing bisa ngirit energi bisa tekan 30-80%. Amarga kasunyatane coil induksi ora ngasilake panas sing dhuwur lan uga ora ana kabel resistensi sing bisa dioksidasi lan nyebabake pemanas dadi kobong, pemanas induksi nduweni layanan sing luwih suwe. urip lan uga kurang pangopènan.

Apa kaluwihan barel pemanasan induksi?

  • Efisiensi energi 30%-85%
    Saiki, mesin pangolahan plastik utamane nggunakake unsur pemanasan resistensi sing bisa ngasilake panas sing akeh banget ing lingkungan. Pemanasan induksi minangka alternatif sing cocog kanggo ngatasi masalah iki. Suhu permukaan koil pemanasan induksi antara 50ºC lan 90ºC, mundhut panas diminimalisir kanthi signifikan, nyedhiyakake penghematan energi 30% -85%. Efek hemat energi luwih jelas nalika sistem pemanasan induksi digunakake ing peralatan pemanasan daya dhuwur.
  • Keslametan
    Nggunakake sistem pemanasan induksi mbisakake lumahing mesin dadi aman kanggo ndemek, lan tegese bisa ngindhari ciloko kobong sing asring kedadeyan ing mesin plastik sing nggunakake unsur pemanasan resistensi, nyedhiyakake papan kerja sing aman kanggo operator.
  • Pemanasan cepet, efisiensi pemanasan dhuwur
    Dibandhingake karo pemanasan resistensi sing efisiensi konversi energi kira-kira 60%, pemanasan induksi luwih saka 98% efisien kanggo ngowahi listrik dadi panas.
  • Suhu ing papan kerja sing luwih murah, kenyamanan operasi sing luwih dhuwur
    Sawise nggunakake sistem pemanasan induksi, suhu kabeh bengkel produksi diturunake luwih saka 5 derajat.
  • Long life service
    Beda karo unsur pemanasan resistensi sing kudu kerja tahan suwe ing suhu dhuwur, pemanasan induksi bisa digunakake ing suhu sekitar sing cedhak, mula kanthi efisien ndawakake umur layanan.
  • Kontrol suhu sing akurat, tingkat kualifikasi produk sing dhuwur
    Pemanasan induksi nyedhiyakake inersia termal sing kurang utawa ora, supaya ora nyebabake overshoot suhu. Lan suhu bisa tetep ing Nilai pesawat saka 0.5 derajat prabédan.

Apa kaunggulan barel pemanasan induksi kanggo ekstrusi plastik dibandhingake karo pemanas tradisional?

Pemanas induksiPemanas tradisional
Cara pemanasanPemanasan induksi yaiku proses pemanasan obyek listrik (biasane logam) kanthi induksi elektromagnetik, ing ngendi arus eddy diasilake ing logam lan resistensi nyebabake pemanasan Joule saka logam kasebut. Koil induksi dhewe ora dadi panas. Obyek sing ngasilake panas yaiku obyek sing digawe panas dheweKabel resistensi langsung panas lan panas ditransfer kanthi kontak.
 wektu dadi panasPemanasan sing luwih cepet, efisiensi sing luwih dhuwurluwih alon dadi panas, efisiensi sing luwih murah
 Tingkat hemat energi

 Ngirit tingkat energi 30-80%, nyuda suhu kerja

Ora bisa ngirit energi
 instalasi Gampang kanggo nginstalGampang kanggo nginstal
 operasi Gampang operateGampang operate
 maintenance

Kothak kontrol gampang diganti tanpa mateni mesin sampeyan

Gampang kanggo ngganti nanging kudu mateni mesin

Kontrol suhuInersia termal cilik lan kontrol suhu sing tepat amarga pemanas ora digawe panas dhewe.Inersia termal gedhe, akurasi kurang ing kontrol suhu
 Kualitas Produk Kualitas produk sing luwih dhuwur amarga kontrol suhu sing tepatKualitas produk sing luwih murah
 Keslametan

 Sarung njaba aman didemek, suhu permukaan sing luwih murah, ora ana bocor listrik.

 Suhu ing sarung njaba luwih dhuwur, gampang diobong. Kebocoran listrik ing operasi sing salah.
Urip layanan pemanas2-4years1-2 taun
urip Service Barrel lan Meneng

Urip panggunaan luwih dawa kanggo tong minyak, meneng lan liya-liyane amarga frekuensi ganti pemanas sing luwih murah.

Urip panggunaan sing luwih cendhek kanggo tong minyak, sekrup dll.

 lingkunganSuhu lingkungan sing luwih murah;
Ora rame
Suhu lingkungan sing luwih dhuwur lan akeh gangguan

Induksi Pemanasan Daya Pitungan

Ing kasus ngerti daya panas saka sistem dadi panas, milih daya cocok miturut tingkat mbukak

  • Tingkat beban ≤ 60%, daya sing ditrapake yaiku 80% saka daya asli;
  • Tingkat beban antarane 60% -80%, pilih daya asli;
  • Tingkat beban> 80%, daya sing ditrapake yaiku 120% saka daya asli;

Nalika daya panas saka sistem dadi panas ana ora dingerteni

  • Kanggo mesin injeksi ngecor, mesin film diunekake lan mesin extrusion, daya kudu diwilang minangka 3W saben cm2 miturut area lumahing nyata saka silinder (barel);
  • Kanggo mesin pelletizing Cut garing, daya kudu diwilang minangka 4W saben cm2 miturut area lumahing nyata saka silinder (barel);
  • Kanggo mesin pelletizing potong udan, daya kudu diwilang minangka 8W saben cm2 miturut area lumahing nyata saka silinder (barel);

Contone: diameter silinder 160mm, dawane 1000mm (yaiku 160mm = 16cm, 1000mm = 100cm)
Perhitungan area permukaan silinder: 16*3.14*100=5024cm²
Ngitung minangka 3W saben cm2: 5024*3=15072W, yaiku 15kW

Enquiry Product