Boiler Uap Kanthi Pemanasan Induksi Magnetik

Description

Prinsip ketel uap induksi | generator uap induksi | boiler uap pemanasan induksi

Penemuan iki ana hubungane karo a ketel uap induksi elektromagnetik sing beroperasi kanthi sumber daya listrik arus bolak-balik frekuensi rendah. Luwih khusus, penemuan iki ana hubungane karo elektromagnetik generator uap induksi kang kompak lan Highly efisien saged operasi terus-terusan, operasi intermiten lan operasi kosong-panas.

Steamer sing digunakake saiki, kayata kukus masak, oven konveksi, pemanas uap masak, kukus kanggo defrosting panganan beku, kukus kanggo ngolah godhong teh, bath uap kanggo keperluan rumah tangga, kukus kanggo reresik, lan kukus sing digunakake ing restoran lan hotel, digunakake umume minangka peralatan kanggo nggunakake uap sing diasilake. Umume, bahan bakar fosil (gas, minyak bumi, minyak mentah, batu bara lan liya-liyane) dibakar minangka sumber panas kanggo kukusan gedhe sing digunakake saiki. Nanging, cara pemanasan iki ora irit kanggo kukusan kompak.

Uap kompak sing lagi kompak saiki digunakake umume pemanas resistensi listrik minangka sumber panas. Uap kaya ngono entuk uap kanthi sithik kanthi nyemprotake banyu ing piring wesi sing wis digawe panas sadurunge digawe panas karo tabung pangayoman saka pemanas saka njero utawa ngisor piring.

Tingkat hemat energi generator uap induksi elektromagnetik:

Amarga wadhah wesi dadi panas dhewe, tingkat konversi panas utamane dhuwur, sing bisa nganti luwih saka 95%; prinsip kerja generator uap elektromagnetik yaiku yen sawetara banyu mlebu ing wadhah kasebut, mula bakal digawe panas dadi Saluran kukusan, kanggo mesthekake cara ngisi banyu maneh, mula bakal ana pemanfaatan uap.

Product Description

Generator uap murni ketel tekanan tinggi industri saka pabrikan china

1) Sistem Kontrol Elektronik LCD Kanthi Otomatis

2) Komponen Inti Berkualitas Tinggi——Pemanas induksi elektromagnetik

3) Komponen lan Komponen Berkualitas Tinggi —— Alat Listrik Eceran Delixi

4) Perlindhungan Interlock Keamanan Multiple

5) Desain Ilmiah lan Penampilan sing Menarik

6) Instalasi Gampang lan Cepet

7) Koil induksi magnetik dadi panas banyu sing umob Gawe uap - Luwih Eco-Ramah lan Ekonomis

8) Jangkauan Aplikasi Wide

Konten / model barangdaya dirating

(KW)

Suhu uap sing dirating

()

Saiki dina

(A)

 

Tekanan kukus sing dirating

(mpa)

 

Penguapan

(kg / h)

Efisiensi termal

(%)

 

voltase input

(V / HZ)

Salib kabel kabel input

(MM2)

 

Diameter outlet uap

 

Dhiameter katup reliefDhiameter inletDiameter saluranSakabèhé dimensi

(Mm)

 

HLQ-1010165150.71497380 / 50HZ2.5DN20DN20DN15DN15450 * 750 * 1000
HLQ-2020165300.72897380 / 50HZ6DN20DN20DN15DN15450 * 750 * 1000
HLQ-3030165450.74097380 / 50HZ10DN20DN20DN15DN15650 * 950 * 1200
HLQ-4040165600.75597380 / 50HZ16DN20DN20DN15DN15780 * 950 * 1470
HLQ-5050165750.77097380 / 50HZ25DN20DN20DN15DN15780 * 950 * 1470
HLQ-6060165900.78597380 / 50HZ25DN20DN20DN15DN15780 * 950 * 1470
HLQ-80801651200.711097380 / 50HZ35DN25DN20DN15DN15680 * 1020 * 1780
HLQ-1001001651500.714097380 / 50HZ50DN25DN20DN25DN151150 * 1000 * 1730
HLQ-1201201651800.716597380 / 50HZ70DN25DN20DN25DN151150 * 1000 * 1730
HLQ-1601601652400.722097380 / 50HZ95DN25DN20DN25DN151150 * 1000 * 1880
HLQ-2402401653600.733097380 / 50HZ185DN40DN20DN40DN151470 * 940 * 2130
HLQ-3203201654800.745097380 / 50HZ300DN50DN20DN50DN151470 * 940 * 2130
HLQ-3603601655400.750097380 / 50HZ400DN50DN20DN50DN152500 * 940 * 2130
HLQ-4804801657200.767097380 / 50HZ600DN50DN20DN50DN153150 * 950 * 2130
HLQ-6406401659600.790097380 / 50HZ800DN50DN20DN50DN152500 * 950 * 2130
HLQ-72072016510800.7100097380 / 50HZ900DN50DN20DN50DN153150 * 950 * 2130

Kaluwihan & Fitur Sistem Pemanasan Induksi Elektromagnetik:

- Ngirit listrik 30% ~ 80%, utamane kanggo mesin tenaga gedhe.
- Ora ana pengaruh ing lingkungan kerja: sistem pemanasan frekuensi dhuwur duwe tingkat panggunaan energi panas 90% +.
- Pemanasan cepet, kontrol suhu sing akurat
- Bisa kerja suwe ing lingkungan sing atos
- Sistem pemanasan frekuensi dhuwur nggawe daya pemanasan luwih gedhe dibandhingake karo pemanasan kabel resistensi tradisional.
- Ora ana faktor sing ora aman dibandhingake karo pemanasan tradisional: suhu ing permukaan wadhah materi kira-kira 50°C~80°C.

 

Fitur Boiler Uap Induksi:

1) Sistem Kontrol Elektronik LCD Kanthi Otomatis

2) Komponen inti sing berkualitas tinggi - Pemanas induksi elektromagnetik

3) Komponen lan Bagéan Berkualitas Tinggi——Peralatan Listrik Merk Terkenal

4) Perlindhungan Interlock Keamanan Multiple

5) Desain Ilmiah lan Penampilan sing Menarik

6) Instalasi Gampang lan Cepet

7) Koil induksi magnetik dadi panas banyu sing umob Gawe uap - Luwih Eco-Ramah lan Ekonomis

8) Jangkauan Aplikasi Wide

 

Perbandingan Jinis-jinis Generator Uap
Tipe Generator UapGenerator Uap GasResistance Wire Steam GeneratorGenerator Uap BatubaraGenerator Uap Pemanas Elektromagnetik
Energi DigunakakeGas dening FireResistance Wire dening ListrikBatu bara dening FirePemanasan Elektromagnetik dening Listrik
Nilai Tukar Panas85%88%75%96%
Butuh Wong sing KuwajibanYaOra AnaYaOra Ana
Akurasi Kontrol Suhu± 8 ℃± 6 ℃± 15 ℃± 3 ℃
Dipanasake CepetalonCepetalonCepet banget
Lingkungan PakaryanA polusi sethitik sawise murubcleanpolusiclean
Indeks Risiko ProduksiRisiko bocor gas, pipa rumitResiko kebocoran listrik ing tembok njero gampang diskalakakeResiko suhu dhuwur, polusi abotOra ana risiko bocor, banyu lan listrik dipisahake kanthi lengkap
Kinerja OperasionalRumitprasajaRumitprasaja

 

 

Aplikasi Generator Uap Pemanasan Induksi Elektromagnetik-Boiler Uap Induksi:

1, digunakake digunakake ing industri pangan: kaya kothak uap, mesin Dofu, mesin sealing, tank sterilization, packing mesin, mesin lapisan lan ing.

2, aplikasi kasus ing industri biokimia: fermentor, reaktor, pot sandwich, blender, Emulsifier lan etc.

3, mboko sithik ditrapake ing industri cuci kaya meja ironing, pengering mesin cuci, mesin pangatusan lan reresik, mesin cuci lan mesin lem dll.

Enquiry Product