Induksi Bonding Karet Kanggo Baja

Description

Induksi Bonding Karet Kanggo Baja Kanthi Sistem Pendinginan Frekuensi Tinggi

Tujuan Ngikat gasket karet ing sisih ndhuwur lan ngisor Déwan Tangki Gas Baja.
Bahan Gasket karet datar dan bulat, perakitan tangki gas baja
Suhu 300 nganti 350 ° F (148.9-176.7 ° C)
Frekuensi 200 kHz kanggo gasket datar; 231 kHz kanggo gasket bunder
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10kW dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.25 μF kanthi total 0.625 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Rong gulungan pancake loro-lorone khusus digunakake kanggo bentuk kumpulan baja kanggo ngasilake panas sing seragam ing wilayah gasket. Gasket dipanggonke ing wilayah gabungan.
Daya digunakake nganti 6.5 detik kanggo nggayuh suhu ikatan 320 ° F (160 ° C).
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Siklus panas sing bisa dibaleni, kanthi cepet & akurat
• Wektu proses ngurangi
• Malah distribusi panas

karet ikatan induksi kanggo baja

Enquiry Product