Kaca Leleng Induksi

Description

Tungku kaca lebur induksi dengan IGBT Induction Heating Equipment

Tujuan: Panasake kapal susceptor logam nganti 2200 ° F sajrone 25 menit kanggo aplikasi leleh fiberglass
Bahan : Kapal susceptor logam
Suhu: 2200 ° F
Frekuensi: 300 kHz
Peralatan: DW-MF-70kW RF Induksi pasokan listrik dadi panas, stasiun panas jarak jauh lan koil induksi sing dirancang khusus.
Proses: Koil induksi sing dirancang khusus, dibentuk supaya cocog karo pembuluh logam, digunakake kanggo ngirim panas sing seragam menyang kapal kasebut. Tes awal ditindakake kanggo nggawe pola pemanas lan suhu-wektu. Daya pemanasan induksi RF ditrapake sajrone 11 menit lan prau kasebut tekan a
suhu 2,200 ° F. Pasokan listrik 3kW tambahan disaranake digunakake nalika kaca ing prau dikosongake liwat tabung pembuangan.
Asil: Hasil seragam lan bisa diulangi digayuh kanthi pasokan listrik pemanas lan koil DAWEI. Kapal kasebut bisa dijaga 2200 ° F saengga gelas bisa dilebur kanggo nggambar serat.
kaca leleh induksi

Enquiry Product