Induksi termal stripping cat lan proses lapisan

Description

 Induksi Thermal Removal Paint lan Coating kanthi Solusi Aman lan Efektif Kanggo Kebutuhan Ngilangi Cat lan Lapisan

Induksi termal stripping cat lan lapisan yaiku proses sing nggunakake panas kanggo mbusak cat saka permukaan. Iki minangka cara mbusak cat sing efisien lan ramah lingkungan sing wis dadi populer ing taun-taun pungkasan. Ing artikel iki, kita bakal njelajah keuntungan saka cat pengupasan termal induksi lan cara kerjane.

Apa Induksi Thermal Stripping Paint / biaya?

Paint stripping termal induksi minangka proses sing nggunakake panas kanggo mbusak cat saka permukaan. Kerjane kanthi ngindhuksi arus listrik ing substrat logam, sing nggawe panas. Panas banjur nglembutake cat, nyebabake gelembung lan ndhelik saka permukaan. Sawise cat wis dibusak, lumahing bisa di resiki lan disiapake kanggo lapisan cat anyar.

Keuntungan saka Induksi Thermal Stripping Paint:

1. Ramah Lingkungan: Cat pengupasan termal induksi minangka cara mbusak cat sing ramah lingkungan. Ora kaya cara tradisional, kayata sandblasting utawa stripping kimia, cat stripping termal induksi ora ngasilake bahan kimia utawa bledug sing mbebayani.

2. Biaya-Efektif: Induksi termal stripping Paint iku cara biaya-efektif saka aman Paint. Luwih cepet lan luwih efisien tinimbang cara tradisional, tegese mbutuhake tenaga kerja lan wektu sing luwih sithik.

3. Aman: Induksi termal stripping Paint minangka cara aman saka aman Paint. Ora ngasilake kembang api utawa geni, tegese bisa digunakake ing wilayah sing cara tradisional ora aman.

4. Versatile: Paint stripping termal induksi bisa digunakake ing macem-macem permukaan, kalebu baja, aluminium, lan logam liyane. Bisa uga digunakake ing permukaan sing angel digayuh kanthi cara tradisional.

Cara Kerja Cat Pengupasan Termal Induksi:

Cat pengupasan termal induksi dianggo kanthi ngindhuksi arus listrik ing substrat logam. Iki ditindakake kanthi nggunakake kumparan induksi, sing diselehake ing cedhak permukaan sing bakal diudani. Koil disambungake menyang sumber daya frekuensi dhuwur, sing ngasilake arus bolak-balik. Nalika saiki liwat substrat logam, iku nggawe panas. Panas nglembutake cat, nyebabake gelembung lan ngilang saka permukaan. Cat banjur bisa dicopot nggunakake scraper utawa sikat kawat.

Proses kasebut bisa dikontrol kanthi nyetel frekuensi lan daya kumparan induksi. Iki ngidini operator kanggo ngatur proses kanggo kabutuhan tartamtu saka proyek.

kesimpulan:

Cat stripping termal induksi minangka cara ngilangi cat sing efisien lan ramah lingkungan. Iku biaya-efektif, aman, lan Versatile, nggawe pilihan becik kanggo sawetara saka sudhut aplikasi. Yen sampeyan nggoleki cara mbusak cat sing cepet, efisien, lan aman, mula cat pengupasan termal induksi mesthi kudu dipikirake.

Enquiry Product