Desain Induksi Pemasangan Induksi

Description

Pemindai Pemindai Induksi Desainer lan Produsen kanggo proses brazing induksi, tungku melting, mesin permukaan hardening, welding preheat lan PWHT stress relieving machine, dsb.

 

Product Description

modelDaya OutputInput SaikibobotTegangan Inputfrekuensi
MYD-30KW1 ~ 30KW45A110KG 

380V 3 phase,

4 kawat, 50 / 60Hz

 

(220V, 440V) Pilihan

 

2 ~ 40 KHZ
MYD-40KW1 ~ 40KW60A120KG
MYD-50KW1 ~ 50KW75A130KG
MYD-60KW1 ~ 60KW90A135KG
MYD-80KW1 ~ 80KW120A145KG
MYD-100KW1 ~ 100KW150A168KG
MYD-120KW1 ~ 120KW180A280KG

induksi pemanasan induksi

Parameter Teknis

 

Jinis pemanasPemanasan Induksi
Pemanasan Rentang Tamp0ºC ~ 1100ºC
Kacepetan Panas5ºC ~ 400ºC saben menit
Jinis PendinginPendinginan Udara
ThermocoupleTipe K
Perekam SuhuPerekam Digital kanthi 6 Saluran
Koil induksiKoil Induksi empuk & koil induksi klem

The opsi bagean sistem pemanas induksi

l Daya pemanas induksi

l Koil induksi (Koil induksi clamp) utawa (Koil induksi alus)

l Kabel sambungan kanggo sing cocog kanggo nggandheng koil lan tenaga panas

l Kontrol suhu

l Layar tutul PLC

l Perekam suhu karo printer

l K tipe termonuklir & kabel sambungan

l Selimut Isolasi

l Lan bagean liyane.

induksi pemanasan induksi

Pemasok indikator MYD kanggo mbandhingaké panas sing tahan:

l Seragam

l Kacepetan Dhuwur

l Hemat Energi: 30-80%

fitur

l Pendinginan udara: bisa digunakake kanthi apik ing -10 ℃ -40 ℃

l Daya pemanas induksi: Panas proyek kerja kanthi kemul jampel. Kacepetan panas paling dhuwur lan efisiensi pemanasan kanthi energi kurang.

l Layar tutul PLC: Intuisi kanggo ndeleng lan gampang dioperasikake.

l Koil induksi alus: Gampang dipasang ing bagéyan kerja sing beda-beda.

l Koil Induksi bukaan sing bisa dicopot: gampang dioperasikake lan dipindhah.

l Perekam suhu: Cathet kabeh kurva pemanas lan cetak ing titik.

l Controller Suhu: Pemanasan miturut rincian syarat pemanasan kanthi toleransi ± 3.

Aplikasi & nggunakake kolom

Sistem pemanenane MYD seri yaiku peralatan pemanasan induksi sing didinginkan kanthi hawa karo sistem DSP.

Aplikasi utamané yaiku pipo panas, panas pra-las, perawatan panas pasca-weld, relief kaku, injeksi jamur, annealing, lan liya-liyane.

l Pra-panas: kanggo nutupi, mlengkung, pas & ora dipasang, las lan perakitan termal.

l Perawatan panas pas-las: tank, ketel utawa proyek logam liyane

l Pemanas: pemanasan cetakan, kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur

l Panas pipa: minyak pipa, gas pipa, banyu pipa, petrokimia pipa lan bahan pipa liyane

Kothak sing digunakake yaiku petrokimia, pipa lenga lan gas, aerospace, shipbuilding, baja, tank, boiler, kapal, tekanan, silinder, struktur logam, struktur spasial, jembatan kereta api, banyu listrik, konstruksi tambang, manufaktur kendaraan, pertambangan, pengolahan plastik, proses hemat energi, jamur, industri tong sampah, dsb.

induksi_suwalik_coil_design

Induksi Pemanasan Induksi dan Desain Dasar

koil fleksibel

clamp coil

Enquiry Product