Induction Melting

Description

Apa leleh induksi?

Induction melting yaiku proses sing logam dileburake dadi bentuk cair ing tungku induksi. Logam cair banjur diwutahake saka tungku, biasane menyang cor.

Apa manfaate?

Induction melting banget cepet, resik lan seragam. Yen bener dilakoni, leleh induksi dadi resik supaya bisa ngliwati tahap pemurnian kanthi cara liya. Panas seragam sing ditimbulake ing logam uga nyumbang marang asil ujung dhuwur. Tungku induksi HLQ duwe fitur ergonomis canggih. Padha ora mung nggawe papan kerja sing luwih aman, malah nambah produktivitas kanthi proses leleh luwih cepet lan luwih nyaman. Ngendi iku digunakake? DaWei Sistem leleh induksi digunakake ing foundries, universitas, laboratorium lan pusat riset. Sistem iki nyawiji kabeh saka logam ferrous lan non-ferrous kanggo bahan nuklir lan medis / dental alloy.

Apa peralatan / tungku sing kasedhiya?

HLQ Induction Heating Machine Co nawakake macem-macem induction melting furnace kisaran sing cocog karo macem-macem kebutuhan leleh sing akeh: single-axis tiltpour, miringake sumbu dobel, koil bergerak, rollover lan laboratorium.

Enquiry Product