Induksi Forge Furnace

Description

Tungku perapian induksi kanggo billet pemanasan tembaga / aluminium / wesi sadurunge mbentuk panas

Product Description

Kanggo panas macem-macem bahan bar: kayata baja & wesi, tembaga, kuningan, paduan aluminium, lsp.

Gambar mung kanggo referensi, werna bisa ganti karo daya sing beda.

Fungsi lan spesifikasi khusus sing disesuaikan karo syarat pelanggan.

Fitur lan Kaluwihan:

1. Otomatis: Panganan otomatis, pilihan otomatis saka potongan kerja sing apik utawa ora apik, pangukuran suhu otomatis, debit otomatis.
2. Desain terintegrasi: Ngirit wektu, biaya lan ruang instalasi.
3. Panel operasi ditempelake nampilake negara-negara operasi mesin, kanggo nggampangake diagnosis kesalahan.

 fiturDetail
1Dandan cepet lan stabilngirit 20% - 30% energi listrik tinimbang cara tradisional;

Efisiensi dhuwur lan konsumsi energi kurang

2Ukuran cilikGampang kanggo nginstal, operate lan ndandani
3Aman lan dipercayaOra ana tegangan dhuwur, banget aman kanggo buruh sampeyan.
4Sistem sirkulasi adhemBisa operasi terus 24 jam
5nglindhungi diri kanthi lengkap
fungsi
akeh jinis lampu weker:
over-current, over-voltage, over panas, kekurangan banyu etc. Lampu iki bisa ngontrol lan nglindhungi mesin.
6Perlindungan lingkunganMeh ora ana lapisan oksida,
ora ana knalpot, ora ana banyu sampah
7IGBT TypeNgindhari gangguan jaringan listrik sing ora ana hubungane;
Priksa manawa umur panjang mesin kasebut.

 

parameter

DW-MF-200DW-MF-250DW-MF-300DW-MF-400DW-MF-500DW-MF-600
input voltase3phases, 380V / 410V / 440V, 50 / 60Hz
Max Input Current320A400A480A640A800A960A
Frekuensi sing oscillating0.5KHz ^ 20KHz (Frekuensi osilasi bakal disesuaikan miturut ukuran pemanasan)
Duty Cycle Loading100%, 24h terus dianggo
Kepinginan banyu adhem0.1MPa
ukuranhost1000X800X1500mm1500X800X2800mm850X1700X1900mm
Ekstensiextension bakal disesuaikan miturut materi lan ukuran dadi panas
bobot110kg150kg160kg170kg200kg220kg
Gumantung ing ukuran ekstensi

Ing tungku kuwat induksi, kabeh billet utawa slug dipanasake. Biasane kanggo billet cendhak utawa slug hopper utawa mangkuk digunakake kanggo kanthi otomatis saiki billets ing baris kanggo ciwit rol, unit traktor chain mimpin utawa ing sawetara kasus pneumatic pushers. Billet kasebut banjur didol liwat coil siji ing sandhuwure ing ril sing disejukake banyu utawa liners keramik sing digunakake liwat kumparan coil sing ngurangi gesekan lan nyegah nyandhang. Dawane koil yaiku fungsi wektu rendhem, wektu siklus saben komponen lan dawa billet. Ing volume volume keramik gedhe sing dhuwur ora nyenengake gulungan 4 utawa 5 ing seri kanggo menehi kinclong 5 (16 ft) utawa luwih.

prinsip induksi forge forge

induksi forge pemanas pijar kanggo tembaga / kuningan / aluminium / wesi baja panas mbentuk

induksi billet pemegun kanggo tembaga / aluminium / wesi baja panas mbentuk

billet tembaga / bar / kayu tempur mbentuk panas

Enquiry Product