Induksi Brazing Stainless Steel To Brass

Description

Induksi Brazing Stainless Steel To Brass, Copper With Induction Heating Equipment

Tujuan Penelitian

Kanggo ngresiki tutup katup stainless steel menyang peralatan pipa tembaga ing atmosfer oksigen lan nambah kapercayan perakitan.

Deskripsi Bagian & Bahan

Kawat baja stainless, 0.25 "ID threaded kuningan fixture pipa, flux ireng, braze cincin preforms

Suhu Perlu

1325 ° F

Induction Heating Equipment

DW-UHF-6kW-III RF power supply induction, loro-turn helical inductor (koil)

Operating Frequency

300 kHz Heating

prosedur

Pengujian kasebut rampung ing atmosfer udara terbuka. Sawijining inductor helikopter sing digawé khusus, loro sing dipigunakaké kanggo nyedhiyakake pamanen kanthi optimal ing area gabungan saka pasokan pipa. Tes awal dianakaké karo partikel-partikel sing dawa lan cat sensing suhu kanggo netepake profil wektu-panas lan panas. Sabanjure bagean kasebut dilebokake ing posisi kanthi résistèn gabungan saka .002 "menyang .003". Werna cincin sing wesi iki dipanggonake lan fluks ireng dileksanakake kanggo dewan. Panas RF dipigunakaké kanthi pasokan listrik RF kanggo detik 7 kanggo nggayuh suhu bolong 1325 ° F. Ing suhu iki, logam campuran sing mili dadi mlebu lan mbentuk ikatan sing kuwat.

kesimpulan

Konsistèn, asil sing bisa diulang kasedhiya ing 1325 ° F ing wektu 7. Tlaga kasebut mili banget. Petunjuk brazing ngasilake gabungan sing kuwat lan resik kang becik kanggo prodhuk konsumen jinis iki.

Brazing Stainless Steel to Brass

Enquiry Product