Tunggal Lebur Tungku

Description

Produsen dan pemasok tungku indikator berkualitas tinggi dan terkemuka di China


Karakteristik MF Induction Melting Furnaceinduction melting furnace
    1. penetrasi Heating sing luwih apik lan uga suhu ing njero logam leleh.
    2. Kekuwatan lapangan MF bisa nglakoake kolam leleh kanggo entuk kualitas leleh sing luwih apik.
    3. Lebur jumlahe maksimum kanthi mesin rekomendasi miturut tabel ing ndhuwur wektu leleh yaiku 30-50minutes, leleh pertama nalika tungku adhem, lan butuh wektu udakara 20-30 menit kanggo leleh mengko nalika tungku wis panas.
    4. Cocog kanggo leleh baja, kooperatif, tembaga, emas, perak lan aluminium, stanum, maqanium, stainless steel.
Spesifikasi:
modelDW-MF-15DW-MF-25DW-MF-35DW-MF-45DW-MF-70DW-MF-90DW-MF-110DW-MF-160
Input daya max15KW25KW35KW45KW70KW90KW110KW160KW
voltase input70-550V70-550V70-550V70-550V70-550V70-550V70-550V70-550V
Masuki daya kekuwatan3 * 380 380V ± 20% 50 utawa 60HZ
Frekuensi osilasi1KHZ-20KHZ, miturut aplikasi, normal babagan4KHZ, 8KHZ, 11KHZ, 15KHZ, 20KHZ
Daur ulang tugas100% 24hours karya
bobot50KG50KG65KG70KG80KG94KG114KG145KG
Cubage (cm)27 (W) x47 (H) x56 (L) cm35x65x65cm40x88x76cm
Bagian utama sistem tungku induksi:
  1. Generator Pemanasan Induksi MF.
  2. Tungku Lebur.
  3. Kapasitor Kompensasi
Model mesin lan kemampuan leleh maksimum:
modelBaja lan Stainless SteelEmas, Perakaluminium
DW-MF-15 15KWMelting Furnace5KG utawa 10KG3KG
DW-MF-25 25KW Melting Furnace4KG utawa 8KG10KG utawa 20KG6KG
DW-MF-35 35KW Melting Furnace10KG utawa 14KG20KG utawa 30KG12KG
DW-MF-45 45KW Melting Furnace18KG utawa 22KG40KG utawa 50KG21KG
DW-MF-70 70KW Melting Furnace28KG60KG utawa 80KG30KG
DW-MF-90 90KW Melting Furnace50KG80KG utawa 100KG40KG
DW-MF-110 110KW Melting Furnace75KG100KG utawa 150KG50KG
DW-MF-160 160KW Melting Furnace100KG150KG utawa 250KG75KG

 

Enquiry Product