Heater Brazing Heater Handheld

Description

Pemanas Brazing Genggem & Portabel

itemDWS-10DWS-30DWS-60DWS-100
Maks. daya input10KW30KW60KW100KW
voltase input3P × 380V, 50 utawa 60HZ
Ukuran generatorL50 × W30 × H4557L × 32W × 71H70L × 40W × 103.5H56L × 80W × 180H
Generator bobot40KG47KG120KG150KG
Ukuran sirah pemanasanΦ5.5 × 22LF8 × 18.5Φ12 × 25LF16 × 25
Pemanas kepala bobot1.5KG3.1KG4.5KG8KG
Panjang kabel3 ~ 8 meter miturut urutan
Nggoleki kepinginan> 0.3MPa,> 5L / Min> 0.3MPa,> 15L / Min> 0.3MPa,> 30L / Min≥0.3MPa ≥30L / min

Aplikasi:

Pigura bagean cilik, perawatan panas sing dipilih, lan pemanasan induksi ing wilayah sing mbutuhake unit sing bisa dipindhah luwih cilik. Digunakna kanggo pandhuan induksi ing situs kayata indruksi brazing konektor kabel tembaga, sendhi tembaga ing kondhisi hawa, konektor tembaga saka trafo lan sateruse.

Karakteristik:

  1. Kanthi desain khusus, sirah pemanas induksi hotspot ukurane cilik lan mung bobot 1.5 nganti 8 KG, luwih cocok kanggo operasi ing situs nalika bagian sing digawe ora bisa dipindhah.
  2. Pemindai induksi genggaman kasebut kanthi kapercayan lan kualitas dhuwur nalika modul daya IGBT lan teknologi pembalik generasi katelu diadopsi ing mesin pemanasan induksi.
  3. Koil pemanasan induksi bakal dirancang miturut panjalukan sampeyan.
=

Enquiry Product