Boiler induksi

Description

Boiler Induksi Magnetik kanthi Pemanasan Induksi

boiler induksi magnetik

Boiler induksi magnetik dianggo kanthi cara a induksi coil, sing nggawe medan magnet variabel nggunakake arus frekuensi 50 Hz. Sistem mbingungake logam, sing nggedhekake ijol-ijolan panas, dipanasake kanthi cara pembalikan magnetik lan praktis tanpa mundhut ngirim energi sing dibebasake menyang operator panas.

Struktur internal

Struktur internal Boiler Induksi Magnetik

The prinsip pemanasan induksi

Cara dadi pemanasan induksi gampang digambarake nggunakake induktor karo kolom Magnetik, sing diganti bebarengan karo owah-owahan kekuatan saiki. Lapangan ditutup ing kumparan lan intensitas gumantung saka kekuatan saiki lan jumlah kumparan giliran.

Pemanasan induksi

Nalika nempatake obyek logam ing kumparan bakal ana arus eddy, sing minangka akibat saka resistensi listrik bakal nyebabake pemanasan permukaan. Efek pemanasan saya tambah kanthi intensitas lapangan lan gumantung marang sifat materi lan ukurane kumparan.

Ing boiler ana nggunakake kumparan induksi, saliyane konsumsi uga dadi generator, amarga konduktor kasebut diparengake ing lapangan magnetik variabel sing nyebabake generasi daya reaktif. Sajrone proses pulih, arus aktif, sing dikonsumsi saka jaringan sithik sithik, lan arus reaktif ditutup ing daur ulang cukup kuat, sing ngidini para boiler SAV nggunakake daya ekstra sing diasilake ing sirkuit osilasi lan nyuda panggunaan energi.

prinsip pemanasan boiler induksi

Kauntungan dandang kanggo induksi

  • • stabilitas efisiensin 99% sing ora suda sajrone wektu operasi
  • • Ing pirang-pirang kasus transisi kanggo pemanasan listrik mandhiri nyuda biaya operasi kanthi rata-rata 30%
  • • Bising lan geter gratis
  • • Perlindhungan skala maksimal
  • • Tanpa anané sambungan sing bisa dicopot ing konstruksi, sing bisa nyebabake bocor
  • • Frekuensi operasi saiki: 50 Hz
  • • Ora mbutuhake personel trampil kanggo instalasi lan perawatan
  • • Faktor daya tinggi = 0,98 (meh kabeh energi sing dikonsumsi saka jaringan kasebut menyang penciptaan panas)
  • • Pemanas induksi ditondoi kanthi aman listrik lan geni sing dhuwur: unsur pemanasan (mazz pipa) ora ana sambungan listrik karo induktor. Suhu maksimal ing permukaan pemanas ngluwihi suhu operator panas ora luwih saka 10-30 ° C (kanggo pemanas sing kerja ing sistem pemanasan lan sumber banyu panas)
  • • Ora ana barang sing cocog kanggo nyandhang mekanik, ora ana bagean sing pindah lan bagean lan piranti sing kebak
  • • Urip layanan pemanas induksi luwih saka 30 taun (nalika digunakake kanggo dadi pemanasan bangunan)
  • • Kompatibilitas karo sistem pemanasan liyane
  • • Ora mbutuhake ruangan instalasi sing kapisah
  • • Pemanasan induksi bisa nggunakake macem-macem operator panas cairan (banyu, minyak, anti udara) tanpa persiapan teknologi sadurunge
  • • Rampung mandhiri, ora mbutuhake karya pencegahan sajrone musim pemanasan lan musim rendheng

Bidang aplikasi instalasi

Versatility boiler induksi sing beroperasi ing frekuensi saiki industri ndadekake bisa digunakake ing macem-macem industri kanthi cara sing efektif lan nguntungake.

  • • pemanasan mandiri (disentralisasi);
  • • Pemanasan gabungan (bivalen);
  • • Pengurangan sumber pasokan panas;
  • • Pasokan banyu panas;
  • • Ngramut suhu ing proses teknologi, ing aliran lan reaktor kamar;
  • • Penyesuaian proses pemanasan nggunakake sumber energi dianyari (RES) sing ora stabil lan bahan bakar lokal kelas rendah;
  • • Pasokan panas otomatis kanthi kendhali sing adoh (remot).

aplikasi boiler banyu induksiaplikasi boiler induksiaplikasi boiler induksi magnetikaplikasi boiler pemanasan induksi magnetikparamèter

Model No.input voltasedirating PowerArea PemanasUkuran / Bobot
HLQ-CNL-6AC220V6KW40-80m2620*350*145mm / 13kg
HLQ-CNL-8AC220V / 380V8KW60-100m2620*350*145mm / 13kg
HLQ-CNL-10AC220V / 380V10KW80-120m2620*350*145mm / 14kg
HLQ-CNL-12AC380V12KW100-150m2620*350*145mm / 14kg
HLQ-CNL-15AC380V15KW120-200m2620*350*145mm / 15kg
HLQ-CNL-20AC380V20KW180-260m2750*450*950mm / 45kg
HLQ-CNL-25AC380V25KW220-300m2750*450*950mm / 45kg
HLQ-CNL-30AC380V30KW250-360m2750*450*950mm / 50kg

 

Enquiry Product