300KW medium frekuensi IGBT induction heating power supply

Description

Top medium frekuensi IGBT induksi pemanasan listrik Produsèn, IGBT medium frekuensi induksi pemanasan piranti, IGBT medium frekuensi induksi sistem pangatusan, ngalangi medium medium induction pemanas mesin pemasok.

 

specifications utama:

Daya input maksimal: 300KW

Frekuensi maksimum: 1-20KHz, disesuaikan miturut workpiece mbutuhake.

Input maksimum input: 480A

Saiki output: 30-450A

voltase output: 70-550V

Tegangan input: 380VAC telung fase, 50 utawa 60Hz

Duty cycle: 100%

Otomatis wektu panas: 1-99.9setik

Waktu retaining otomatis: 1-99.9sedonds

Air adhem: ≥0.2Mpa, ≥10L / min

Ukuran Generator: (L x W x H): 560 x 560 x 1750mm

Bobot Generator: 240KG

Ukuran kapasitor kompensasi (L x W x H): 1060 x 460 x 670mm

Compensating capacitor weight: 150KG

Aplikasi utama:

  1. ≤500KG emas, perak, tembaga, leleh kuningan.
  2. ≤200KG saka leleh, stainless steel.
  3. ≤200KG aluminium, aluminium campuran leleh.
  4. panas kanggo cocog karo batang menyang bolongan.
  5. Kalor baja utawa kuningan rod lan kacang kanggo forging, etc.

Karakteristik utama:

  1. Kanthi komponen daya IGBT lan teknologi pembalikane saiki, frekuensi osilasi output bisa saka 1KHZ kanggo 20KHZ lan sirkuit oscillating paralel digunakake.
  2. ukuran cilik, dibandhingake karo mesin dikontrol SCR, mung ruang kerja 1 / 10 sing dibutuhake, nyuda ruang pendhudhukan.
  3. Efisiensi lan panyimpenan energi dhuwur, faktor daya dhuwur lan efisiensi daya ing ruang lingkup tenaga penuh.
  4. Kanthi kemampuan frekuensi otomatis 1-20KHZ kanthi kacepetan frekuensi sing luwes, ora perlu disetel ing layar.
  5. 100% siklus tugas, 24hours kemampuan kerja terus-terusan ing daya maksimal.
  6. Tegangan output konstan utawa mode kontrol daya yaiku alternatif;
  7. Tampilan lengkap output daya, frekuensi output, tegangan output lan saiki.
  8. operasi prasaja: operasi bisa dipelajari sajrone menit.
  9. instal prasaja: sambungake mesin kanggo 3phase 380VAC lan banyu adhem.
  10. Timer bisa dipilih kanggo prasetel lan nyetel wektu pemanasan, daya pemanasan, wektu tetep, daya tetep kanggo ngontrol kurva pemanasan lan temperatur panas.

Kaluwihan teknologi kontrol inverting saiki:

  1. Teknologi kendhali inverting saiki, dual-control responansi ngoper alon lan teknologi pelacakan frekuensi sing digunakake kanggo njamin panggunaan Gamelan ing frekuensi gedhe 1 kanggo 20KHZ.
  2. Kanthi teknologi kontrol inverting sing saiki, sirkulasi podo karo paralel diwujudake sing ndadékaké karakter unik saka generator seri frekuensi medium.
  3. kanthi teknologi kontrol inverting saiki, status kerja IGBT bisa luwih apik, siklus tugas 100% bisa gampang diwujudake supaya mesin bisa ngerjakake 24hours ing output daya maksimum.
  4. kanthi teknologi kontrol inverting saiki, linuwih IGBT bisa ditingkatake ing langkah gedhe kanggo ngurangi pembenahan sebegitu.

 

 

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/10/OT-QINGDAO-INDUCTION-EQUIPMENT-CO.pdf" title = "OT-QINGDAO INDUCTION EQUIPMENT CO"]

Pemanasan induksi frekuensi medium
Pemanasan induksi frekuensi medium

=