Pemanas induksi pompa difusi kanthi hemat energi lan kacepetan dhuwur

Description

Pompa difusi Pemanasan Induksi-Pompa difusi lapisan vakum Pemanas induksi elektromagnetik tinimbang piring pemanasan resistensi bisa ngirit listrik?

Pompa panyebaran tradisional alon-alon dadi panas, lan uga duwe kabel sing rusak, gampang sirkuit cendhak, linuwih, lan gampang gagal. Ndadekke akeh ora nyaman kanggo operasi nyata. Kanggo alasan iki, HLQ wis ngembangake khusus khusus mesin pemanas induksi elektromagnetik kanggo pompa difusi, sing nganggo 7-8 kWh listrik saben jam sawise transformasi. Wektu dipendhet luwih saka setengah, lan operasi trep, instalasi gampang, lan gaya novel, sing bisa nggawa kabar apik kanggo industri lapisan vakum.

Pemanasan induksi elektromagnetik minangka cara panas awak dhewe kanthi ngowahi energi listrik dadi energi magnetik. Disk kabel pemanasan induksi elektromagnetik langsung ACTS ing ngisor pompa liwat induksi kanggo ngasilake medan magnet, supaya pompa ngasilake panas dhewe. Plat tungku elektromagnetik ora ngasilake panas, efisiensi konversi termal tekan luwih saka 98%, kontrol suhu akurat, PID bisa kanthi otomatis nyetel daya.

Kauntungan saka pemanasan induksi elektromagnetik pompa difusi liwat pemanasan kawat resistensi:

(1) efisiensi dhuwur lan hemat energi, ngirit listrik luwih saka 30% tinimbang pemanasan kawat resistensi.

(2) kacepetan panas cepet lan malah dadi panas.

(3) operasi stabil lan kontrol suhu akurat

(4) operasi gampang lan umur layanan dawa

Ing suhu kamar, butuh 70-90 menit kanggo kabel resistensi 15kw tradisional kanggo pompa difusi kanthi diameter 830mm nganti 230 derajat lan ora bisa digawe panas maneh, dene koil pemanasan elektromagnetik 15kw mung butuh 35-40 menit. kanggo mundhakaken suhu kanggo 230 derajat, nemen shorten wektu preheating, nambah efficiency produksi, lan nyimpen akèh daya. Nalika peralatan dipateni, nalika metode pemanasan kawat resistensi digunakake, amarga tungku listrik duwe sisa panas, pompa cooling bakal bisa digunakake nganti suwe sadurunge bisa mandheg, lan kumparan sing digunakake kanggo pemanasan elektromagnetik ora ana panas. Sawise peralatan mati, bisa cepet Mungkasi pump cooling. Iki uga ngirit konsumsi daya saka pump cooling. Bisa dideleng manawa pemanasan elektromagnetik ngirit energi paling ora 30% -60% tinimbang pemanasan kabel resistensi tradisional. Lapisan penguapan pemanasan induksi elektromagnetik bisa ningkatake tingkat penguapan, lan suhu penguapan stabil, sing bisa ngindhari fenomena cipratan materi lapisan, film ora bakal duwe efek pinholes, ningkatake tingkat kualifikasi produk, lan syarat kemurnian materi lapisan uga luwih dhuwur tinimbang resistance. Syarat tungku luwih murah. Materi kemurnian dhuwur sing dibutuhake dening tungku resistance (kabel tungku listrik) kudu tekan kemurnian 99.99%, dene penguapan pemanasan elektromagnetik mung kudu tekan 99.9%. Saka saben titik, bisa dideleng manawa teknologi penguapan pemanasan elektromagnetik wis nyuda biaya produksi Coating.

Pemanasan induksi pompa difusi nduweni suhu konstan otomatis, owah-owahan otomatis lan fungsi sing bisa diatur, hemat energi, perlindungan lingkungan, daya tahan lan umur dawa.

Nganti 50,000 jam utawa luwih, ora ana geni sing mbukak, bisa nyuda suhu njero ruangan lan ndawakake umur pipa banyu sing adhem.

Instalasi lan pembongkaran sing gampang, uga pangopènan pompa difusi.

Sawise instalasi, ora mengaruhi vakum, ora mengaruhi produk, lan ora mengaruhi wektu kanggo nggawe produk tungku.

produk dijamin kanggo 12 sasi free, lan technical support kasedhiya kanggo urip.

Produk kasebut ora gampang rusak, lan gampang diganti karo tungku resistensi.

Sawise ana masalah karo produk, pabrikan bakal ngirim mesin cadangan kanggo ngganti ing wektu.

Mesin pemanasan induksi akeh digunakake ing transfer panas forging, quenching, tempering, annealing, quenching lan industri perawatan panas liyane, uga preheating, ngisi panas lan industri liyane.

Dadi apa kaluwihan saka elektromagnetik sistem pemanas induksi sing nggawe digunakake digunakake ing kabeh lapisan gesang?

Saiki, akeh pangguna sing nggunakake pemanas induksi iki. Pangguna nggunakake amarga nduweni kaluwihan dhewe.

Mesin pemanasan induksi nggunakake proses pemanasan induksi elektromagnetik kanggo langsung panas workpiece. Nduwe kaluwihan saka kacepetan on-off sing cepet lan frekuensi kerja sing dhuwur.

  1. Ngirit energi lan perlindungan lingkungan. Saiki kontrol negara babagan polusi udara saya tambah ketat. Iki minangka kauntungan saka mesin pemanasan induksi
  2. Panggunaan mesin pemanasan induksi bisa nyuda biaya produksi.
  3. Mesin pemanasan induksi nduweni konten teknis sing dhuwur, saengga efisiensi energi uga apik banget.
  4. Mesin pemanasan induksi bisa digunakake kanthi kinerja sing apik lan efisiensi sing dhuwur.

Enquiry Product