Preheating induksi transaksial otomotif

Description

Preheating induksi transaksial otomotif

Tujuan: Preheat as roda baja njaba 3.6 "(91 mm) kanthi telung garis las nganti 662 ºF (350 ºC) kanthi saben garis las digawe panas nganti suhu sajrone limang detik

Material: Pelanggan nyedhiyakake poros baja 3.6 "(91 mm) OD

Suhu: 662 ºF (350 ºC)

Frekuensi: 121 kHz

peralatan: DW-HF-45kW 50-150 kHz sistem pemanas induksi dilengkapi stasiun panas adoh sing ngemot wolung kapasitor 1.0 μF kanthi paralel seri
- Posisi internal tunggal induksi pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Induksi mesin brazingProses Preheat Induksi: Axel baja dicet nganggo cat sing nuduhake suhu lan thermocouple dipasang ing sisih kasebut. Koil pemanas induksi dilebokake ing njero poros baja lan pasokan listrik diuripake. Pendekatan iki ngidini garis las dadi panas dadi 662 ºF (350 ºC) sajrone limang detik kaya sing dikarepake klien. Pasokan listrik bisa diprogram kanggo dipateni sawise wektu panas sing dipengini - limang detik ing kasus iki. Banjur, koil kasebut bisa dipindhah menyang garis las nomer loro, lan garis las kaping telu.

Asil / Mupangat Proses: Kanthi koil kasebut ana ing njero poros, ora bisa ngalang-alangi, lan banjur bisa gampang dipindhah menyang garis las sabanjure
- Kacepetan: Induksi lan proses sing diusulake ngidini garis las dadi panas nganti suhu ing target
wektu
- Tes laboratorium gratis: Iki minangka proyek anyar kanggo klien, lan uji coba Permintaan Layanan Lab HLQ ngaktifake klien
nyoba aplikasi lan pendekatan inovatif dirancang