prangko genggam induksi pengerasan

prangko genggam induksi pengerasan

adil

Induksi hardening macem-macem ukuran prangko tandha genggem.
Area sing bakal dikencengi yaiku 3/4 ”(19mm) munggah batang.

Bahan: Perangko baja 1/4 "(6.3mm), 3/8" (9.5mm), 1/2 "(12.7mm) lan 5/8" (15.8mm) kothak

Suhu: 1550 ºF (843 º C)

Frekuensi 99 kHz

Peralatan Sistem pemanas induksi DW-HF-45kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung kapasitor 1.0µF kanthi total 2.0F
• Koil pemanasan induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses Pengerasan Induksi:

Koil saluran puter loro digunakake kanggo nutupi sawetara prangko baja sing digawe panas. Cap baja 5/8 "digawe panas nganti 60 detik nganti tekan 1550 ºF (843 ºC) lan kekerasan sing dikarepake. Bagean cilik uga bakal panas kanthi gampang.

Hasil / Keuntungan

Pemanasan induksi Nyedhiyakake:
• Wektu proses lan tarif produksi luwih cepet
• Pemanasan bebas tangan sing ora kalebu skill operator kanggo manufaktur
• Aplikasi panas sing dikontrol kanthi tepat