Induksi hardening Jaw Heth of Carbon Steel

Description

Frekuensi induksi hardening Jaw Teeth saka proses lumahing karbon

adil
Sukses harding untu kanthi nggunakake induksi.

Wear

DW-UHF-6KW-aku mesin mesin kendali induksi

Koil khusus HLQ

Bahan
Gigi wesi baja karbon sing diwenehake dening pelanggan

Parameter tombol
Daya: 4 kW
Suhu: Kira-kira 1526 ° F (830 ° C)
Wektu: 10-15 sec

proses:

  1. Koil tes ditrapake kanggo aplikasi kasebut.
  2. Sampel kasebut dipasang ing posisi ing kumparan.
  3. Pemanasan induksi ditrapake kanggo untu.
  4. Suhu sampel kasebut dipantau nalika dadi panas.
  5. Panas ditrapake nganti suhu hardening nganti tekan.

results:

  • Sistem kasil nggayuh kekuwatan maksimal.
  • Untu digawe panas nganti 830 ° C ing 12 detik.
  • 930 ° C diraih udakara 20 detik.
  • Titik Curie (udakara 770 ° C) wis tekan 5 detik.

Kesimpulan:

  • Konfigurasi sistem –DW-UHF-6KW-I cocog kanggo proses kasebut.
  • Koil klasik uga cocog kanggo aplikasi iki.

Rekomendasi:

  • Proses automasi bisa digayuh kanthi ngalih HS kanthi coil utawa rahang kanthi arah vertikal.
  • Sistem pendinginan sing bener kudu dipilih. Kapasitas pendinginan - paling ora 4kW. Sistem banyu-udara bisa digunakake, nanging gumantung ing suhu operasi ambien.