Induksi kawat tembaga sing cili ing tembaga silinder

adil

Induksi kawat tembaga sing cili ing silinder karo pemanas induksi empuk

Wear
Mesin pemanas rongga rongga rongga

Bahan
Kawat tembaga menyang silinder tembaga

Power: 12 kW
Suhu: 1600 ° F (871 ° C)
wektu: 5 detik

Hasil lan Kesimpulan:

  • Brazing Induksi sukses ing 5 detik
  • Kontrol sing tepat wektu lan suhu
  • Daya njaluk kanthi siklus panas kanthi cepet
  • Pengurangan cacat amarga panas banget