Induksi Brazing Carbide to Steel

adil
Induksi frekuensi dhuwur kurang bubuk karbida kanggo baja.

Peralatan sing Disaranake
Perangkat sing disaranake kanggo aplikasi iki yaiku Mesin tandur induksi DW-HF-45KW kanthi stasiun pemanasan remot.

Induksi mesin brazingbahan:
  • Kepala bor baja magnetik gedhe kanthi karbida. Kepala kira-kira 8 "OD x 4" (203.2mm OD x 101.6mm) tebal, poros 11 "(279.4mm) dawa x 2" (50.8mm) nganti 5 "(127mm) OD.
  • Carbides 1.125 "(28.5mm) dawa x 0.75" (19.05mm) OD kanthi pucuk kubah sing dipasang ing sirah, kira-kira kira-kira. 0.8 ”(20.3mm) ing endhase.

Power: Nganti 37kW
Suhu: 1500 ° F + (815 ° C +)
wektu: Alloy mili ing karbida paling njaba ing 50 detik. Karbida tengah lan batin wiwit nuduhake paduan netes 1 menit 40 detik.

Hasil lan Kesimpulan:

Asil tes nuduhake yen bisa ngilangi karbida. Wiwitane, bagean kasebut kudu digawe panas lan ditahan ing suhu supaya bisa induksi brazing alloy kanggo netes metu. Penting, kanggo masang bagean karo karbida madhep mudhun. Gawe kejutan eksternal sawise iku kanggo ngowahi karbida supaya cukup supaya bisa dicekel nganggo tang. Ati-ati: nalika narik karbida, aloi brazing induksi molten panas bisa metu saka bolongan karbida nalika ditarik.