Portable Post Weld Heating Treatment System with Induction

Description

Portable Post Weld Heating Treatment System With Induction 

Aplikasi Utama:

l Preheat: panas las, lapisan, nyemprot, mlengkung, pas & panas sing ora dipasang

l Perawatan panas pas-las: tank, boile, pipa, sheet baja utawa proyek logam liyane

l InduksiHeat: pemanasan cetakan, kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur

l Panas bahan pipa: minyak pipa, gas pipa, banyu pipa, petrokimia pipa lan bahan pipa liyane

MYD-20KW MYD-10KW
voltase input 3 * 380V, 50 / 60Hz, 4 Wires
Input Saiki 1 ~ 30A 1 ~ 15A
Output Saiki 0 ~ 300A 0 ~ 200A
output Power 1 ~ 20KW 1 ~ 10KW, Max 15KW, 150% siklus tugas
Frekuensi Output 5 ~ 30KHZ
Thermocouple Tipe K
Sistem suhu Mbangun ing mesin induksi
Suhu Pemanen Max800 Max500
Size X x 700 330 410 mm X x 650 310 410 mm
bobot 32kg 26 kg
Induksi Pemanasan Induksi
Length 10 ~ 20 M
diameter 15 mm
digunakake suhu -30 ~ 45
Ukuran pipa OD: 50 ~ 500mm utawa padha karo

Fitur utama:

* Kacepetan dhuwur: 70%

* Toleransi sithik

* Ngirit energi

* Efisiensi dhuwur

* Pemanasan sing akurat

* Operasi sederhana

* Panas tanpa kontak

* Perlindhungan lingkungan

* Kahanan hipotermia

* Pendinginan udara cocog kanggo lingkungan suhu kurang

* Pemanasan induksi luwih seragam tinimbang minyak, gas, dadi panas portabel post weld heating treatment system

=