Poros Pengerasan Permukaan Induksi Kanggo Poros Armature

Description

Pengerasan Permukaan Induksi Kanggo Poros Armature

adil

Pengerasan Permukaan Induksi ujung gir poros armature menyang 58-65 Rockwell C ing jerone 0.02 ″ (. 51mm) ing garis tengah untu lan nganti 49-55 Rockwell C ing jerone 010 ″ (.3mm) ing garis tengah oyot.

Bahan: Poros armature baja kanthi ukuran 7 ″ (177.8mm) kanthi diameter gir udakara 1/2 (12.7mm).

Suhu: 1700ºF (926.7ºC)

Frekuensi: 140 kHz

Wear

• Sistem pemanasan induksi DW-UHF-30kW dilengkapi workhead remot sing ngemot rong (2) kapasitor
gunggunge 0.5 µF
• simulator input 4-20 mA
• Koil pemanasan induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

proses

Koil heliks lima puteran digunakake kanggo panas ujung gir poros dadi 1700ºF (926.7ºC) suwene 2.5 detik kanggo nggayuh atose sing dikarepake.

Hasil / Keuntungan

Pemanasan Induksi Nyedhiyakake:
• Akurasi pin-point
• Pengulangan maksimal
• Wektu siklus luwih cepet