Plat Baja Pemanasan Induksi kanggo Forging

Description

Pelat Baja Pemanasan Induksi kanggo Forging lan Formulir Panas

Plat baja pemanas induksi logam kanggo forging lan form panas minangka aplikasi pemanas induksi sing apik banget. Industri Forging induksi lan formasi panas pangolahan kalebu mlengkung utawa mbentuk billet utawa mekar logam sawise digawe panas nganti suhu resistensi deformasi ora kuwat. Blok bahan non-ferrous uga bisa digunakake.

Mesin pemanasan induksi utawa tungku konvensional digunakake kanggo proses pemanasan dhisikan. Billet bisa diangkut liwat induktor liwat puser pneumatik utawa hidraulik; jiwit roller drive; traktor drive; utawa mlaku rasuk. Pirameter non-kontak digunakake kanggo ngukur suhu bilet.

Mesin liyane kayata tekanan akibat mekanik, mesin lentur, lan tekanan extraul hidraulik digunakake kanggo mbengkongake utawa mbentuk logam kasebut.

Tujuan: Panaskan piring baja (3.9 "x 7.5" x 0.75 "/ 100mm x 190mm x 19mm) sadurunge nggawe kanggo nggawe kepala cangkul kanthi tujuan nambah produksi dibandhingake karo preheating karo tungku gas.
Material: Plate baja
Suhu: 2192 ºF (1200 ºC)
Frekuensi: 7 kHz
Peralatan Pemanasan Induksi: DW-MF-125/100, 125 kW sistem pemanas induksi dilengkapi stasiun panas adoh sing ngemot telung kapasitor 26.8 μF.
- Posisi telu, koil helik multi-putar sing dirancang lan dikembangake kanggo ngasilake panas sing dibutuhake kanggo aplikasi iki.
Proses Plat baja dipasang menyang kumparan heliks multi-puter telung posisi lan pasokan listrik diuripake. Ing 37 detik, piring stainless steel kaping loro dipasang, lan ing 75 detik piring stainless steel kaping telu dilebokake. Ing 115 detik, suhu sing dikepengini bisa dipikolehi kanggo pérangan pisanan, lan proses kasebut diterusake.
Sawise wiwitan, bagean bisa digawe panas saben 37 detik saka urutan sing dilebokake. Nalika total wektu siklus 115
detik, bagean bisa dicopot saben 37 detik, sing ngidini induksi entuk tingkat produksi sing dikarepake
lan nyadari bathi sing cukup yen dibandhingake nggunakake tungku gas.

Hasil / Keuntungan

Tingkat produksi sing luwih dhuwur: Proses iki entuk tingkat produksi 100 bagean saben jam, dene tungku gas ngasilake 83 bagean saben jam
- Kapabilitas: Proses iki bisa dibaleni maneh lan bisa digabung karo proses produksi
- Precision lan efisiensi: Pemanas tepat lan efisien, kanthi panas mung ditrapake ing piring baja

 

Suhu sing nyebabake suhu panas sing paling umum digunakake yaiku:

• Baja 1200º C • Kuningan 750º C • Aluminium 550º C

Aplikasi Formulir Panas Induksi Total

Mesin pemanasan induksi umume digunakake kanggo nggunakake bilet baja, bar, blok kuningan, lan blok titanium menyang suhu sing tepat kanggo nggawe lali lan panas.

Aplikasi Formulir Sebagean

Pemanasan induksi uga digunakake kanggo bagean panas kayata ujung pipa, ujung gandar, bagean otomotif, lan bar mungkasi kanggo proses sebagian lan lali.

Keuntungan Pemanasan Induksi

Yen dibandhingake relau konvensional, mesin pemanasan prabawa kanggo ngisi proses proses lan kaluwihan kualitas sing signifikan:

Akeh wektu pemanasan sing luwih cendhek, minimalake scaling lan oksidasi
Kontrol suhu suhu sing gampang lan akurat. Bagean ing suhu njaba spesifikasi bisa dideteksi lan dicopot
Ora ana wektu sing enteni ngenteni tungku nganti suhu sing dibutuhake
Automated mesin pemanas induksi mbutuhake tenaga kerja manual minimal
Kalor bisa diarahake menyang siji titik tartamtu, sing penting banget kanggo bagean sing ana ing siji bagean.
Efisiensi termal sing luwih gedhe - panas digawe ing bagean kasebut lan ora perlu digawe panas ing ruangan sing amba.
Kahanan sing luwih apik. Siji-sijine panas sing ana ing udara yaiku bagean saka awake dhewe. Kahanan kerja luwih kepenak tinimbang pungku bahan bakar.