exchanger pemanasan sing kurang ajar

Description

adil
Pemanangan pipo tembaga induksi saka pemanasan exchanger pemanasan kanthi nggunakake coil C utawa sistem pemanasan induksi U bentuk.


Kacepetan target kanggo nglumpukake kabeh 6 sendi yaiku 30 detik, utawa kira-kira 5 detik saben sendhi.
Syarat kasebut yaiku nggunakake kabeh sendhi ing njero omah tanpa kena pengaruh tutup plastik.

Wear
DWS-20 mesin kurang ajar genggem

mesin pemanas induksi genggem

Bahan
• Tembaga pipa
• Fluks fluks

Parameter tombol
Suhu: Kira-kira 1292 ° F (700 ° C)
Daya: 15 kW
Wektu: 5 sec saben sendi

proses:

U bentuk coil adat cocog kanggo brazing conto sampel khusus.

Hasil / Keuntungan:

Sadurunge pipo tembaga sing kurang prabawa, para pelanggan nggunakake geni sing nyembelake lan kudu nyandhang sendhi ing njaba enclos.


Kanthi induksi brazing, padha bisa nggayuh keuntungan ing ngisor iki:

  • Kandhang ing jero kandhang
  • Ngapikake produktivitas operasi kurang ajar
  • Kontrol sing tepat wektu lan suhu
  • Pemanasan sing aman kanthi ora mbukak geni
  • Efisiensi energi sing luwih dhuwur