tambaga kasar kanggo baja stainless

Description

adil
Induksi pipo tembaga beling menyang pipa baja stainless. Pumps and Housings Pumpogenik.

Wear
DW-HF-15kw / 25KW / 45KW peralatan pemanasan induksi

Pemindah induksi DW-HF-45KW

test 1

Bahan
Pumps and Housings Pumpogen - Copter cap (2 "(25.4mm) OD, 3" (76.2mm) dawa, 0.15 "(3.81mm) tembok tebal, lenggah ing gulu stainless steel 1.4" (3.81mm)), batang stainless steel (1.7 "(43.18mm) OD, 6" (152.4mm) dawa lan dipasang ing jisim sing luwih gedhe nalika rampung, 0.1 "(2.54mm) tebal.)

Power: 25 kW
Suhu: 1145 ° F + (618 ° C)
wektu: Ing 40 detik

test 2

Bahan
Pumps and Housings Cryogen - Tembaga Lengan (3.6 "(91.44mm) OD, 0.1" (2.54mm) tembok sing kandel yaiku 2.7 "(68.5mm) dhuwur, 3.8" (96.52mm) OD lambe ing ngisor ngisor 0.6 ”( 15.2mm) dhuwur kanthi ketebalan udakara 0.85 "(21.5mm), bagean karo lambe yaiku 3.14" (79.7mm) dhuwur umume, SS batang lenggah 2.66 "(67.5mm)), SS Shaft (3.4" (86.3mm) OD, 3.2 "(81.2mm) ID, luwih saka 7.5" (190.5mm) dhuwur, duwe tutup lan batang cilik sing dipasang ing sisih siji lan dhasar 8 "(203.2mm) ing sisih liyane)

Power: 16.06kW
Suhu: 1145 ° F + (618 ° C)
wektu: 1 menit 30 detik nganti 3 menit

test 3

Bahan
Pumps and Housings Cryogen - Tembaga Lengan (3.5 "(88.9mm) OD, 0.1" (2.54mm) tembok sing kandel yaiku 2.1 "(53.3mm) dhuwur, 5.3" (134.6mm) OD lambe ing ngisor ngisor 0.74 ”(18.7mm) 1mm) dhuwur kanthi ketebalan kira-kira 25.4 "(2.8mm), bagean karo lambe 71.1" (2.66mm) dhuwur umume, batang baja stainless lungguh 67.5 "(3.35mm)), batang stainless steel (85.0" (3.2 mm) ID OD, 81.2 "(7.5mm), luwih saka 190.5" (5.5mm) dhuwur, duwe tutup lan batang cilik sing dipasang ing siji mburi lan luwih gedhe 139.7 "(XNUMXmm) ing sisih liya)

Power: 9.09kW
Suhu: 1145 ° F + (618 ° C)
wektu: udakara 20 nganti 30 detik

test 4

Bahan
Pompa Kriogenik lan Omah - Tutup tembaga (2.7 "(68.5mm) OD, dhuwure 2.85" (72.3mm), tembok 0.6 "(15.2mm), ana ing poros stainless steel 1.4" (35.5mm), poros stainless steel 1.54 "(39.1mm) OD, tembok kandel 0.9" (22.8mm), dhuwure 6.5 ″ (165.1mm) lan dipasang ing massa sing luwih gedhe nalika tutup) tutup baja tahan karat ing sisih tembaga liyane, 2.44 "(61.9mm ) OD, 0.8 "(20.3mm) dhuwur utawa luwih, 0.88" (22.35mm) batang ing sisih ndhuwur sing 1.4 "(35.5mm) kanthi ID 0.66" (16.7mm)

Power: 14kW
Suhu: 1145 ° F + (618 ° C)
wektu: 1 menit 50 detik

Hasil lan Kesimpulan:

test 1: Tes diwiwiti kanthi kekuwatan sing luwih murah lan nganti 25 kW sawise 15 detik. Pengirangan induksi kasebut sukses.

Disaranake nggunakake kumparan sing luwih ketat sing dibungkus mung setengah tutup tembaga. Iki bakal konsentrasi panas nalika mung ana ing papan padhet lan kudu nyuda wektu panas.

test 2: Tes ditindakake kanthi koil gedhe banget amarga masalah reresik sing digawe dening lambe ing bagean kasebut. Kira-kira wektu kanggo siklus lengkap yaiku 20 nganti 30 detik. Frekuensi sing luwih murah kayane nguntungake kanggo aplikasi kanthi nyebabake lapangan nembus luwih jero tembaga lan menyang baja kasebut, nyebabake wektu panas luwih cepet.

test 3: Tes ditindakake kanthi 14 kW kanggo simulasi siklus wektu sing dibutuhake kanggo DW-HF-15KW sistem pemanas induksi. Bagean iki mbutuhake wektu panas sing paling dawa amarga massa tembaga. Wektu panas bisa dikurangi kanthi nggunakake sumber daya sing luwih gedhe.

Wektu panas kanggo kabeh tes bisa ditingkatake kanthi ngoptimalake gulungan pemindai induksi kanggo bagean tartamtu lan kanthi ngedhunake frekuensi. Controller suhu lan pyrometer disaranake banget kanggo mesthekake yen ora ana kerusakan ing bagean kasebut yen mlebu sistem induksi sing luwih gedhe. Yen nggunakake sistem pemanasan induksi 15kW, pengontrol suhu lan pyrometer isih dianjurake nanging risiko kerusakan bagean wis suda.

 

=