pipa kurang ajar nganti mungkasi pipa

Description

adil
Petunjuk brazing pipa kanggo sambungan Déwan pipa.

Bahan
Dawane tabung beda-beda gumantung saka 39.3 ″ (1m) nganti 236.2 ″ (6 m).

peralatan:

Mesin tandur induksi DW-UHF-10KW

Parameter tombol

Suhu: Sekitar 1382 ° F (750 ° C)
wektu: Rata-rata menit nganti 1 detik

Hasil lan Kesimpulan:

Dawane pungkasan tabung beda-beda gumantung saka 1.57 ″ nganti 3.94 ″ (40mm nganti 100 mm) lan dawa tabung berlubang beda-beda gumantung saka 3.28ft nganti 19.685ft (1m nganti 6 m). Lap Dawa sendhi bisa nganti 0.28 maximum (7 mm) maksimal mengko.

Syarat kualitas: Gabungan lap, kabeh bolongan, garis sendhi ing sisih mburi puteran lan garis gabungan ing OD saka tabung kudu cukup cekap karo pengisi brazing.
Gabungan kasebut duwe syarat kekuatan fisik uga.

Sampeyan bakal menehi saran paramèter pungkasan uga flux lan syarat logam pangisi kanggo gabungan & perlengkapan brazed sing cocog, yen ana. Dias njaba tabung final bakal tekan 1.97 ″ (50 mm). Dawane ora bakal beda-beda. Kekandelan tabung berlubang bisa tekan maksimal 0.079 ″ (2 mm).