Pipa HAVC Brazing Induksi

Description

Pipa HVAC Brazing Induksi

Pipa pendingin tansah dikepengini amarga brrazing nggawe sendi tanpa bocor banget sing tahan suhu lan tekanan sing dhuwur lan endhek. Nalika pipa pendingin solder, luwih becik nggunakake solder sing duwe komposisi perak minangka perak karo tembaga lan nggawe sendhi kuwat sing kuwat (daya tarik kapiler).

Prabawa HLQ ahli kanggo ngrancang solusi pemanasan induksi khusus kanggo nyuda bagian kompresor, elemen pemanas lan distributor panas.

AC duwe sawetara bagean sing brazed. Bahan sing paling umum yaiku tembaga lan aluminium:

Bagian aluminium, kayata koneksi penguap lan kondensor (tabung-to-tabung, tabung-to-blok, tabung-to-tank)
Tube-to-fittings ing unit kondensor
Tube-to-fittings ing unit evaporator
Tube-to-fittings ing kompresor
Tube-to-katup ing sistem distribusi

Brazing Induksi padha karo solder kajaba suhu ing ndhuwur 800 derajatF.
Kanggo tembaga, senyawa brasil sing paling umum digunakake umume diarani sil-phos kaya sing katon ing sisih kiwa.
Ana sawetara jinis senyawa iki.

induksi Pipa HVAC Brazing
Paduan Fosfor / Tembaga / Perak 15% minangka salah sawijining jinis sing nggunakake 15% perak lan minangka standar kanggo para teknisi layanan sing ndandani peralatan pendinginan. 5% Fosfor / Tembaga / Alloy Perak minangka senyawa liyane sing luwih murah lan ana sing ujar bisa digunakake kanthi apik kanggo ndandani . Ora bisa digunakake uga 15%.
Uga ana Fosfor / Tembaga Alloy tanpa perak sing dak anggep ora migunani kanggo ndandani.

Tembaga Brazing kanggo Industri HVAC
Tabung tembaga pirang-pirang perak sing diduweni dening MSI Automation teknologi brasil induksiPemanasan induksi kanthi teknologi koil pemanas induksi sing tepat bisa nggawe perak pirang-pirang tabung tembaga rampung ing siji tembakan. Prosedur iki ngilangi obor tangan sing angel, nambah konsistensi lan nyuda kemungkinan sambungan bocor.

Gabungan antara tabung tembaga lan awak kuningan lengkap. Wektu dadi panas nggunakake khusus MSI induksi pemanas induksi yaiku 1/4 saka desain koil tabung tembaga konvensional.