Tubing Tembaga Brazing kanthi Induksi

Description

adil
Nuduhake induksi tabung tembaga lan wayahe nggunakake sistem DW-UHF-10 kW lan koil pamisah sing kasedhiya

Wear
Mesin tandur induksi DW-UHF-10KW

Bahan
• tabung tembaga - Tube Sup
• tempel jaket

Parameter tombol
Daya: 10 kW
Suhu: Kira-kira 1500 ° F (815 ° C)
Wektu: 5 - 5.2 sec

proses:
Amarga mung siji konvensi diwenehake kanggo tes, kita nyiyapake beban uji kanthi nggunakake tembok abot / 5/16 "tabung tembaga sing dipasang kayata tabung siji liyane ing mburi flange mbukak. Wektu panas digawe kira-kira adhedhasar nggunakake cat tempilaque kanggo nunjukake suhu. Déwan uji coba, (ditututi komponen sing diwenehake) diklumpukake karo lapisan tempel wesi 505 alloy lan dilebokake ing coil test lab saben foto sing dilampirake: Siklus panas 5 - 5.2 detik ditemokake kanggo mili campuran lan nggawe sendi .

Hasil / Keuntungan:

  1. Kaya sing dituduhake, model DW-UHF sistem kurang prabawa bisa dadi panas bagean paling gedhe lan paling cilik kanggo tabung kanggo ngrampungake sendi brasil. Wektu panas nggunakake koil tes sing kasedhiya ana ing wektu ekspektasi produksi sing dibutuhake dening Electrolux.
  2. HLQ mbutuhake kumpul lengkap kanggo ditinjau supaya bisa ngrancang desain kumparan pungkasan sing bisa nampung kabeh 12 sendi sing dituduhake ing foto tata letak sampeyan. Sampeyan kudu ngerti lan ndeleng clearances ing antarane sambungan tabung sing bakal dirusak lan bagean kompresor baja kanggo njamin manawa omah baja ora kena pengaruh lapangan RF sing digawe ing koil beban. Desain pungkasan iki bisa uga mbutuhake tambahan bahan ferit ing kumparan sing bakal fokus ing lapangan RF menyang tembaga lan ora menyang omah baja.
  3. Tes awal rampung ing DW-UHF-10kW nggunakake koil laboratorium sing kasedhiya. Koil produksi bakal dilebokake ing omah sing ora konduktif sing ngidini operator nggunakake coil kanggo milih kumparan tembaga kanggo lokasi pemanas sing akurat lan positif kanggo proses otak. Desain koil produksi bakal nggabungake lead sing luwih cekak tinimbang coil test lan dikonfigurasi supaya siklus panas bakal ditambah (wektu panas sing luwih cekak).