Induction Heating Equipment

Description

Karakteristik utama peralatan pemanasan induksi:

  • Modul IGBT lan teknologi pembalik, kinerja sing luwih apik, keandalan sing luwih dhuwur lan biaya pemeliharaan sing luwih murah;
  • 100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing maksimum output daya;
  • status daya konstan saiki utawa konstan bisa dipilih kanthi temenan kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur;
  • tampilan pemanasan listrik lan pamanasan frekuensi saiki lan oscillating;
  • fungsi multi-tampilan, kanthi tampilan luwih saka saiki, liwat tegangan, gagal banyu, kegagalan phase lan laden ora sah lan liya-liyane, mesin bisa direksa saka ngrusak lan mesin bisa didandani kanthi gampang.
  • gampang kanggo instal, instalasi bisa rampung dening wong ora profesional banget, banyu sambungan lan daya bisa rampung ing sawetara menit.
  • bobot cahya, ukuran cilik.
  • beda wangun lan ukuran induksi coil bisa diganti kanthi gampang kanggo ngetokake bagean sing beda.
  • kauntungan model kanthi wektu: daya lan wektu operasi periode pemanasan lan wektu tetep bisa dipratetepake, kanggo mujudake kurva pemanasan sing prasaja, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah repeatability.
  • model sing dipisahake dirancang kanggo pas karo lingkungan sing kotor, penggerak bisa dilebokake ing papan sing resik kanggo ningkatake kehandalan; kanthi ukuran cilik lan bobot cahya saka trafo sing dipisahake, iku trep kanggo digunakake ing baris produksi lan kanthi gampang dirakit nang mesin utawa mekanisme pindah.
model DW-HF-160kw
voltase input 380V ± 10%, telung fase, 50 utawa 60Hz
Range voltase input 320-420V
Daya maksimal input 160kw
Daur ulang tugas 100%
Mode kontrol output Kontrol saiki tetep
Frekuensi osilasi output 20-80KHz
Resistance matching pilih 1__4select utawa non-luwes
Kalor panas 100-1260A
Dawa kabel saka generator daya menyang trafo 2 meter
Fungsi wektu DW-HF-160kw Tetep ngowahi saiki 100-1260A
wektu panas 0.1-99.9 detik
Nggawe wektu 0.1-99.9 detik
bobot Generator 80KG
Transformator HF 75KG
ukuran Generator 640x350x560
Transformator HF 820x350x460
Ndhelikake tekanan banyu > 0.2MPa
Temp banyu adhem. <40 ℃ (104 ° F) Flux banyu adhem> 100L / mnt

Aplikasi utama saka peralatan pemanasan induksi:

  • perawatan panas saka gear lan batang
  • brazing of diamond tools
  • brazing kettle bottom bottom
  • tabung panas kanggo lapisan
  • panas saka stainless steel prau kanggo annealing
  • brazing saka alat mesin
  • leleh kabeh jinis logam
  • brazing tabung tembaga & kuningan lan konektor ing pabrik manufaktur AC lan sapanunggalane.
  • panas saka rod kanggo forging
  • quenching saka bagean. Etc.
=