Peralatan Kontrol Bantal Tinggi

Description

Karakteristik utama:

 

  • Modul IGBT lan teknologi pembalik, kinerja sing luwih apik, keandalan sing luwih dhuwur lan biaya pemeliharaan sing luwih murah;
  • 100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing maksimum output daya;
  • status daya konstan saiki utawa konstan bisa dipilih kanthi temenan kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur;
  • tampilan pemanasan listrik lan pamanasan frekuensi saiki lan oscillating;
  • fungsi multi-tampilan, kanthi tampilan luwih saka saiki, liwat tegangan, gagal banyu, kegagalan phase lan laden ora sah lan liya-liyane, mesin bisa direksa saka ngrusak lan mesin bisa didandani kanthi gampang.
  • gampang kanggo instal, instalasi bisa rampung dening wong ora profesional banget, banyu sambungan lan daya bisa rampung ing sawetara menit.
  • bobot cahya, ukuran cilik.
  • beda wangun lan ukuran induksi coil bisa diganti kanthi gampang kanggo ngetokake bagean sing beda.
  • kauntungan model kanthi wektu: daya lan wektu operasi periode pemanasan lan wektu tetep bisa dipratetepake, kanggo mujudake kurva pemanasan sing prasaja, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah repeatability.
  • model sing dipisahake dirancang kanggo pas karo lingkungan sing kotor, penggerak bisa dilebokake ing papan sing resik kanggo ningkatake kehandalan; kanthi ukuran cilik lan bobot cahya saka trafo sing dipisahake, iku trep kanggo digunakake ing baris produksi lan kanthi gampang dirakit nang mesin utawa mekanisme pindah.
model
DW-HF-25KW-B (A)
Masuki daya kekuwatan
3*380 380V 50-60HZ
Maksimal daya maksimal
25KVA
Daur ulang tugas
100% 30 ° C
Cubage
Komputer host
550x240x485mm
Ekstensi
340x205x340mm
bobot
55kg
Panjang kabel
2m
Frekuensi osilasi
30-80KHz

Aplikasi utama:

 

  • perawatan panas saka gear lan batang
  • brazing of diamond tools
  • brazing kettle bottom bottom
  • tabung panas kanggo lapisan
  • panas saka stainless steel prau kanggo annealing
  • brazing saka alat mesin
  • leleh kabeh jinis logam
  • brazing tabung tembaga & kuningan lan konektor ing pabrik manufaktur AC lan sapanunggalane.
  • panas saka rod kanggo forging
  • quenching saka bagean. Etc.
=