Pemanasan induksi billet aluminium

Pemanasan induksi billet aluminium nggunakake gulungan superkonduktor

Pemanasan induksi aluminium and billet tembaga Pemanasan induksi digunakake kanggo pemanasan
saka logam amarga iku resik, cepet lan ing paling kasus cara banget energi-irit. Arus bolak-balik dilewati liwat gulungan tembaga saka kumparan kanggo ngasilake medan magnet sing beda-beda wektu. Lapangan ngindhuksi arus lan kanthi mangkono mundhut resistif ing workpiece kanggo digawe panas, (ndeleng Fig. 1)

Pemanasan induksi billet aluminium