Pemanasan Induksi Baja

Description

Pemanasan induksi mati baja ing proses termal bubuk sing ditutup

adil : Mati baja digawe panas kanthi induksi ing proses termal bubuk sing ditutup

Material: Baja mati kanthi bubuk sing dikompresi ing jero

Suhu: 400 ºC (750 ºF)

Frekuensi: 22 kHz


Peralatan Pemanasan Induksi: DW-MF-70kW / 30kHz sistem pemanas induksi, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 53μF
- Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

proses Induction Heating dievaluasi kanggo ngganti proses oven / batch.
Kaluwihan kalebu nyuda pemanasan / pendinginan kaping ramp lan syarat ruang lantai.
Helical sanga-turn induksi pemanas induksi digunakake kanggo panas mati baja nalika suhu mati diawasi karo thermocouple. Wektu rendhem pemanasan mati yaiku sakjam.

prinsip pemanasan induksi

Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
- panas sing digawe ing bagean kasebut, ngirit energi lan wektu
- integrasi gampang karo pencet
- tabungan energi proses sing diantisipasi
- tilas nyuda banget dibandhingake karo oven, batch, kreta
- panas sing bisa dikendhaleni kanthi tepat
- kaping cepet lan wektu sing adhem
- ramp otomatis lan kemampuan rendhem

induksi dadi panas dadi mati