Pemanasan induksi ingot nonmagnetik silinder

Pemanasan induksi ingot nonmagnetik silinder

Pemanasan induksi billet nonmagnetik silinder kanthi rotasi ing medan magnet statis dimodelake. Medan magnet diprodhuksi dening sistem magnet permanen sing disusun kanthi tepat. Model numerik ditanggulangi kanthi cara unsur terhingga tingkat dhuwur adaptif lengkap dhewe ing formulasi monolitik, yaiku, medan magnet lan suhu ditanggulangi bebarengan, ngurmati interaksi bebarengan. Kabeh nonlinearitas utama kalebu ing model (permeabilitas bagean ferromagnetik sistem uga katergantungan suhu paramèter fisik saka logam sing digawe panas). Metodologi kasebut digambarake kanthi rong conto sing asile dibahas.

Pemanasan induksi ingot nonmagnetik silinder