Pemanas Copot Induksi

Description

Mesin Pemanas Cet Karat Induksi Coating Heating-Induction Machine Coating Removal Coating

HLQ Jarak adoh pemanas penghapusan lapisan induksi kalebu generator pemanas induksi frekuensi medium, kabel jarak adoh lan kepala pemanas tangan. Kisaran listrik antara 30 nganti 60KW, lan frekuensi output 20KHz udakara, dawane kabel bisa dawane 20 utawa 40m. HLQ pemanas penghapusan lapisan induksi bisa digunakake kanggo dadi panas kanggo njabut lapisan, ngilangi karet, ngilangi cat, nggawe konektor tembaga, tabung tembaga, pemanasan permukaan, lsp


Teori lan akteristik sing digunakake

Mesin pemanas induksi HLQ nggunakake sirkuit osilasi seri, kuwalik frekuensi dhuwur output liwat trafo lan tutup osilasi menyang sirah pemanas, lan banjur output koil kanggo dadi panas.

Ing pemanas panyimpenan induksi HLQ, teknologi terbalik lan nyetel generasi katelu paling anyar diadopsi kanggo nyadari komponen alus IGBT lan nyetel tenaga lan frekuensi independen, supaya bisa entuk fitur pemanasan sing apik banget ing mesin kasebut.

model DWS-25P DWS-30P DWS-60P
Daya input maksimum 25kw 30kw 60kw
Panjang kepala panas 20M 20-40M
Frekuensi output 20-50KHz
output saiki 5 ~ 45A 6-54A 12-108A
voltase output 70 ~ 520V
voltase input 380V, 3phases, 50 / 60Hz
Daur ulang tugas 50%
banyu cooling ≥0.5MPa ≥30L / min
Chiller banyu Ya
bobot Generator 280KG 316KG 580KG
Kepala Kepala 2.2KG 2.7KG 4.5KG
Ukuran / cm Generator 103L × 750W × 156.6H 103L × 750W × 156.6H 70L × 40W × 103.5H
Kepala Kepala F6.5 × 16.5L F8 × 18.5L F11.8 × 24L

Kepiye cara ngilangi lapisan induksi | Pakaryan Pengupasan Induksi?

penghapusan lapisan induksi | Ngudani induksi minangka proses persiyapan permukaan sing panas. Generator pemanas induksi ngirim arus bolak-balik liwat koil induksi, sing ngasilake medan elektromagnetik. Lapangan iki ngindhuksi arus sing dikonversi dadi panas nalika kontak karo bahan-bahan kayata baja. Panas digawe ing ngisor lapisan, nyebabake lapisan cepet dikupas. Cara iki cocog kanggo ngobati permukaan sing rata utawa sudhut mlengkung ing papan kerja lan ora mbutuhake kurungan.

The penghapusan lapisan induksi| sistem stripping induksi bakal ngeculake cat, lapisan liyane, karat abot, korosi bakteri lan minyak lan pelumas permukaan konduktif listrik (baja ferromagnetik) ngilangi ikatan antar ing antarane bahan lan residu etal substrat, pemanas induksi lokalisasi lan kontrol sing nggunakake energi minimal.

HLQ nyederhanakake kabutuhan ngilangi lapisan kanthi teknologi revolusioner liyane: Induction Stripping! Peralatan stripping induksi HLQ ngilangi lapisan paling angel saka struktur baja tanpa swara utawa sampah sekunder — langsung menyang baja.

Yen sampeyan pengin nduwe tongkat ajaib kanggo ngatasi ngelu ngilangi lapisan, HLQ duwe prekara paling apik sabanjure. Teknisi HLQ bisa ngatasi tongkat induksi kita ing bencana lapisan sampeyan lan ngiket sawetara sing paling angel kanggo nyopot lapisan kanthi tarif sing nganti 10 kali luwih cepet tinimbang teknologi saingan kaya sandblasting. Iki dudu sihir, nanging teknologi stripping induksi kita minangka detik sing cedhak ! Nalika teknisi HLQ mindhah induksi ing permukaan baja, nggawe panas sing cukup (biasane 300 nganti 400 derajat) kanggo cepet ngeculake lapisan saka tank, tanker, pipa, kapal, lan platform lepas pantai, sing nutupi lapisan (kandel nganti 1 inci) kanggo dicopot ing lembaran.

Penghapusan lapisan Induksi Panas RPR dianggo miturut prinsip induksi. Panas digawe ing landasan baja lan ikatan ing antarmuka baja lan lapisan wis rusak. Lapisan banjur dicopot kabeh tanpa disintegrasi lan bebas saka agen sing kontaminasi, yaiku. media jeblugan. Iki nggawe pembuangan lan daur ulang sampah dadi luwih gampang lan larang regane.

 

Kanthi konsumsi daya minimal, lapisan sing paling kenthel lan paling angel bisa diilangi kanthi lengkap. Induksi Panas RPR luwih cepet tinimbang cara konvensional. Cara ngilangi lapisan kanthi bisu tegese para insinyur bisa operate awan utawa wengi tanpa polusi swara.

Amarga akeh kaluwihan saka proses pemanas induksi, kita bisa nyedhiyakake macem-macem pelanggan Alliance kanthi layanan sing dibutuhake. Kita wis makarya karo para pelanggan ing industri kayata:

  • Minyak & gas
  • Financial
  • Pangolahan panganan & minuman
  • Layanan ritel lan panganan
  • angkatan laut
  • Hotel & perhotelan
  • Kolam renang komersial lan akuarium

Proses pambatasan induksi rahang HLQ ngilangi jinis lapisan paling akeh, kalebu:

  • Epoxy Tar Batubara
  • poliethelin
  • Genteng kaca
  • Anti-skid
  • Rubber
  • Chartek Fireproofing utawa lapisan intumecent liyane

Cepet, Sepi, Resik, Preparasi Lumahing Aman

Cara sing luwih cepet, aman lan resik kanggo mbusak lapisan industri saka permukaan baja.

Sawetara bisa ujar manawa stripping induksi minangka cara "cepet lan reged" kanggo ngrampungake tugas, nanging sejatine cepet, lan ora kabeh babar pisan. Amarga stripping induksi ora nggawe sampah sekunder, mula ngresiki disederhanakake. Nanggulangi seprei utawa lapisan sing luwih gampang luwih gampang tinimbang ngatasi media jeblugan lan bledug.

Ing pirang-pirang kasus, wadhah bisa disederhanakake utawa diilangi kabeh. Bayangake ngilangi proyek perancah lan wadhah sing larang regane lan ganti nganggo snorkel lan gulung!

Dagang liyane bisa nyedhaki kegiatan stripping induksi HLQ amarga proses sing sepi banget lan ora bakal nggawe swara keji sing ngganggu produktivitas kontraktor liyane sing bisa nggarap proyek sampeyan.

Peralatan stripping induksi ora duwe bagean sing obah, nggawe proses luwih aman tinimbang blasting utawa sandblasting kanggo karyawan, kontraktor liyane, pelanggan lan wong sing liwat.

Induksi RPR mbusak cat, lapisan, karat tebal, korosi bakteri lan residu minyak & pelumas saka permukaan konduktif listrik (baja, lsp.) Kanthi ngilangi ikatan antar ing antarane bahan sing bakal dicopot lan substrat nggunakake pemanasan induksi lokal sing dikontrol lan mini - konsumsi energi saka ibu.

The prinsip pemanasan induksi

Generator induksi RPR ngirim arus bolak-balik liwat induksi pemanas induksi, sing ngasilake medan elektro-magnetik. Medan magnet iki ngindhuksi arus eddy ing pasangan konduktif kaya baja. Amarga resistensi baja, arus kasebut diowahi dadi panas = dadi panas. Panas digawe ing ngisor lapisan, nyebabake disbonding cepet lan resik.

Induksi Panas RPR bisa digunakake kanthi prinsip induksi. Panas digawe ing landasan baja lan ikatan ing antarmuka baja lan lapisan wis rusak. Lapisan banjur dicopot kabeh tanpa disintegrasi lan bebas saka agen sing kontaminasi, yaiku. media jeblugan. Iki nggawe pembuangan lan daur ulang sampah dadi luwih gampang lan efektif regane.

Kanthi konsumsi daya minimal, lapisan sing paling kenthel lan paling angel bisa diilangi kanthi lengkap. Panas RPR Pemanasan induksi luwih cepet tinimbang cara konvensional. Cara ngilangi lapisan kanthi bisu tegese para insinyur bisa operate awan utawa wengi tanpa polusi swara.

Sistem RPR cocog kanggo nyopot cat, teyeng, lan lapisan liyane (karet vulkanisasi, pelindung geni, epoxies, lsp.) Kanthi kemungkinan kontrol kanggo fungsi-fungsi ing ngisor iki:

• Konsumsi energi
• Mbusak kisaran suhu
• seng nembus panas
• Kacepetan nyopot

Kanthi kemungkinan setelan ing ndhuwur, RPR nyedhiyakake kinerja sing ora padha lan minangka sistem pilihan kanggo ngilangi lapisan lapisan permukaan sing efektif, aman lan ramah lingkungan saka landasan baja.

RPR cocog kanggo: pipa laut, tank, offshore lan darat