Tungku Induksi Logam Leleh

Description

Tungku induksi logam leleh frekuensi frekuensi IGBT

Aplikasi Peleburan Induksi:
    Tungku induksi logam leleh frekuensi medium biasane digunakake kanggo leleh baja, stainless steel, tembaga, kuningan, perak, emas, lan bahan aluminium, lsp. Kapasitas leleh bisa saka 3KG nganti 2000KG.

Struktur tungku induksi logam lebur MF:
    Set tungku leleh induksi kalebu generator frekuensi medium, kapasitor kompensasi lan tungku leleh, sensor suhu infrared lan kontrol suhu uga bisa dilebokake yen diprentah.

Telung jinis tungku lebur bisa diowahi miturut cara ngeculake, yaiku tungku tungku, tungku push-up, lan tungku cicing.

Miturut cara miring, tungku miring dipérang dadi telung jinis: tungku miring manual, tungku miring listrik lan tungku hidrolik.

Fitur utama tungku leleh MF:

1. Mesin leleh MF bisa digunakake kanggo leleh baja, waja tahan karat, tembaga, aluminium, emas, perak lan sapanunggalane. Amarga efek aduk sing disebabake dening gaya magnetik, kolam leleh bisa diudhek sajrone leleh supaya gampang ngambang saka fluks lan oksida kanggo ngasilake bagean casting sing berkualitas.

2. Frekuensi jembar saka 1KHZ nganti 20KHZ, frekuensi kerja bisa dirancang kanthi ngganti koil lan kapasitor kompensasi miturut bahan leleh, jumlah, efek efek aduk, gangguan kerja, efisiensi leleh lan faktor liyane.

3. Efisiensi daya 20% luwih dhuwur tinimbang mesin frekuensi medium SCR;

4. Cilik lan entheng, akeh model sing bisa diowahi kanggo nyawiji macem-macem logam. Ora mung cocog kanggo pabrik, nanging uga cocog kanggo digunakake ing universitas lan perusahaan riset.

Model utama lan kemampuan lebur:

Tabel ing ngisor iki nampilake model-model utama lan mbutuhake kabisan leleh maksimum. Bab 50 kanggo menit 60 dibutuhake kanggo ngrampungake proses leleh ing status keren tungku, ing status panas tungku, mung 20 kanggo 30 menit sing dibutuhake.

Karakteristik MF Induction Melting Furnaceinduction melting furnace
    1. penetrasi Heating sing luwih apik lan uga suhu ing njero logam leleh.
    2. Kekuwatan lapangan MF bisa nglakoake kolam leleh kanggo entuk kualitas leleh sing luwih apik.
    3. Lebur jumlahe maksimum kanthi mesin rekomendasi miturut tabel ing ndhuwur wektu leleh yaiku 30-50minutes, leleh pertama nalika tungku adhem, lan butuh wektu udakara 20-30 menit kanggo leleh mengko nalika tungku wis panas.
    4. Cocog kanggo leleh baja, kooperatif, tembaga, emas, perak lan aluminium, stanum, maqanium, stainless steel.
Spesifikasi:
model DW-MF-15 DW-MF-25 DW-MF-35 DW-MF-45 DW-MF-70 DW-MF-90 DW-MF-110 DW-MF-160
Input daya max 15KW 25KW 35KW 45KW 70KW 90KW 110KW 160KW
voltase input 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V
Masuki daya kekuwatan 3 * 380 380V ± 20% 50 utawa 60HZ
Frekuensi osilasi 1KHZ-20KHZ, miturut aplikasi, normal babagan4KHZ, 8KHZ, 11KHZ, 15KHZ, 20KHZ
Daur ulang tugas 100% 24hours karya
bobot 50KG 50KG 65KG 70KG 80KG 94KG 114KG 145KG
Cubage (cm) 27 (W) x47 (H) x56 (L) cm 35x65x65cm 40x88x76cm
Bagian utama sistem tungku induksi:
  1. Generator Pemanasan Induksi MF.
  2. Tungku Lebur.
  3. Kapasitor Kompensasi
Model mesin lan kemampuan leleh maksimum:
model Baja lan Stainless Steel Emas, Perak aluminium
DW-MF-15 15KWMelting Furnace 5KG utawa 10KG 3KG
DW-MF-25 25KW Melting Furnace 4KG utawa 8KG 10KG utawa 20KG 6KG
DW-MF-35 35KW Melting Furnace 10KG utawa 14KG 20KG utawa 30KG 12KG
DW-MF-45 45KW Melting Furnace 18KG utawa 22KG 40KG utawa 50KG 21KG
DW-MF-70 70KW Melting Furnace 28KG 60KG utawa 80KG 30KG
DW-MF-90 90KW Melting Furnace 50KG 80KG utawa 100KG 40KG
DW-MF-110 110KW Melting Furnace 75KG 100KG utawa 150KG 50KG
DW-MF-160 160KW Melting Furnace 100KG 150KG utawa 250KG 75KG

Bandingake karo leleh peralatan liyane

1, tungku digawe panas resistensi VS
a, Efisiensi panas sing dhuwur, leleh cepet.
b, Ukuran cilik, ngirit energi 30%.
c, resistensi utawa stok silikon karbida gampang rusak.
2, Batubara VS, Gas, tungku solar
a, Fasilitasi komposisi larutan penyesuaian lan suhu, gelembung pengecoran kurang 1/3 nganti 1/4, nolak tingkat mudhun 1/2 nganti 2/3, saengga pemeran duwe kekuatan mekanik sing luwih dhuwur;)
b, Ngurangi oksidasi kobong;
c, leleh Induksi bisa nyawiji proses pamotongan lan potongan cilik amarga efek aduk elektromagnetik .kurangi biaya bahan .Kurangi polusi lingkungan; swara adoh ana ing sangisore peralatan sing menjulang. Intensitas kerja para pekerja lan kahanan kerja wis apik;
d, Tali wesi besi sing digunakake ing tungku Batubara lan gas mbebayani kanggo campuran aluminium kanthi nambah najis. Tali grafit digunakake kanggo leleh induksi tanpa cacat kaya ngono.)
3, VS SCR utawa tungku leleh Frekuensi
a, Efisiensi panas sing dhuwur, leleh cepet.
b, Ukuran cilik, ngirit energi luwih saka 20%.
c, Efek aduk elektromagnetik sithik saengga umur layanan tungku diperpanjang.
d, Kanthi nyetel frekuensi kanggo nggayuh regulasi daya, supaya cepet leleh, unsur kurang saka kobong kurang akeh lan penghematan energi sing luwih apik, utamane dadi panas saka stainless steel, tembaga, silikon, aluminium lan bahan non-magnetik liyane, mula nyuda biaya casting.