Pemancar Induksi Foging Semi-Otomatis

Description

Tungku Penempaan Induksi Kanthi Pakan Semi Otomatis

Bagéan utama:

  • MF Induction Heating Generator (power supply).
  • Unit kapasitor kompensasi.
  • Koil pemanasan lan asesoris
  • Pneumatic rod feeder (Sistem penanganan)
  • Meja ngadeg utawa digunakake.
model DW-MF-45KW DW-MF-70KW DW-MF-90KW DW-MF-110KW DW-MF-160KW
aplikasi Rod babagan
φ15-30mm
Rod babagan φ15-50mm Rod babagan φ15-80mm Rod babagan φ15-80mm
Input daya max 45KW 70KW 90KW 110KW 160KW
Maksimum output 45KVA 70KVA 90KVA 110KVA 160KVA
Kersan Tegangan Input 3fase, 380V ± 10% 50 utawa 60HZ
Frekuensi osilasi 1KHz-20KHz, miturut aplikasi, biasane babagan 4KHZ 、 8KHZ 、 11KHZ 、 15KHZ 、 20KHZ
Daur ulang tugas 100%, 24hours karya

mesin lali

Karakteristik utama:

  • Cocog kanggo pemanasan rod saka baja, koper, tembaga lan aluminium.
  • Bobot lan bobot entheng, gampang dipasang ing piranti apa wae sing mencet.
  • Instalasi lan operasi bisa gampang banget kanggo nggunakake.
  • Rod bisa digawe panas kanthi cepet kanggo nyemprot suhu kanggo nyuda oksidasi tungku rod lan kanggo nambah kualitas bagian kasebut.
  • Kanthi frekuensi sing bisa adaptasi, rod sing luwih gedhe tinimbang 15mm bisa digawe panas. Luwih cepet lan luwih rata.
  • Dirancang kanggo terus-terusan saben dinten.
  • Pneumatic rod dipakani.
  • Efisiensi tinggi, energi lan biaya.
  • Gampang ngganti koil pemanasan kanggo ngukur rod ukuran sing beda.
  • Ora perlu preheating mung miwiti mesin lan bisa dadi panas komponen ing suhu 1350 Degree Centigrade.
  • Sistem feeder otomatis kanggo rod rod.

=