Pas baja hardening induksi

Description

Baja Pengerasan Permukaan Induksi pas nganti 1600 ºF (871 ºC) kanggo aplikasi pengeras

Pas baja hardening Induksi kanggo pabrikan mesin biasane digawe kanthi dadi panas. Parameter teknis utama yaiku kekerasan permukaan, kekerasan lokal lan ambane lapisan atos sing efektif.

 

Bahan: Fitting baja (diameter 0.75 "/ 19mm)

Suhu: 1600 ºF (871 ºC)

Frekuensi: 368 kHz

peralatan:

-Sistem pemanas induksi DW-UHF-10kW dilengkapi stasiun panas adoh sing ngemot rong kapasitor 1.0 μF
- Koil pemanasan induksi helik pancake telung putaran sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki

Proses Pengerasan Induksi

The desain koil pemanasan induksi bagean kasebut bisa diangkat dadi koil pemanas saka ngisor. Desain kasebut uga digawe kanggo mesthekake yen bakal bisa digunakake sajrone persiyapan pelanggan saiki. Tes awal ditindakake kanthi cat sing nuduhake suhu kanggo ngevaluasi keseragaman pola pemanasan lan kacepetan pemanasan. Kanthi pola pemanasan sing apik, sampel diolah kanthi interval wektu 1.0, 1.25 lan 1.5 detik. Sampel kasebut ditibakake ing banyu mati sawise dadi panas kanggo ngrampungake proses pengerasan.

Hasil / Keuntungan

Kacepetan: Pas digawe panas nganti kurang saka rong detik
Efisiensi: Induksi nggunakake kurang energi tinimbang metode pemanasan sing kompetitif
Jejak / Desain: Pemanasan induksi bisa dileksanakake nalika njupuk jubin lantai sing sederhana, ditambah desain koil sing cocog karo pengaturan operasional pelanggan