Papan PCB Proses Soldering nganggo Pompa Pipa

Tujuan:

Dewan PCB Induksi Soldering nganggo Tembaga

Industri: Kesehatan & Gigi

bahan: Pipa tembaga rata, papan PCB

Campuran: Tempel solder suhu rendah

peralatan: DW-UHF-6KW-III mesin kurang empuk genggol

Handheld induction brazing heaterPower: 3.88 kW

wektu: 8 sèg.

Koil: Koil co-digawe khusus.

Proses:

HLQ wis dikontak karo pabrikan peralatan diagnostik terkemuka sing ngupayakake modhuksi inovasi ing teknologi Magnetic Resonance Imaging (MRI).

Pipa sing rata, sing ditampilake ing aplikasi pemanasan iki, digunakake kanggo mindhah panas kanthi beda suhu minimal utawa nyebar panas ing permukaan.

Kita solusi pemanasan induksi mbantu klien ngilangi wektu manufaktur sing sadurunge nggunakake 1 jam kanggo ngasilake pipa panas tembaga sing 16 soldered.

DW-UHF-6kw-III soket listrik pemanasan induksi bebarengan karo stasiun panas dadi proses pematerian ing wektu 8 detik. Kita uga nggunakake salah sawijining gulungan induksi khusus kanthi coement semen kanggo mesthekake yen kumparan ora ngalami karusakan mekanik.

Kanggo nindakake uji coba, kita pasang pipo tembaga menyang rong papan rata sing nempelake suhu adol suhu rendah. Pemanasan induksi njamin bisa mbaleni lengkap. Ana pangurangan sing signifikan ing wektu siklus lan efisiensi saya tambah amarga saiki pirang-pirang bagean bisa didol kanthi bebarengan.

=