Induction Heating Sealing

Description

Induksi Pemanasan Sealing Kanthi Perlengkapan Pemanasan Induksi Tinggi

Pemanasan induksi nyedhiyakake sarana sing elegan saka tutup aluminium ing botol saka produk panganan. Ing Induksi Pemanasan Sealing packaging packaging njamin perlindungan, safety, hygiene lan pelestarian produk. Pemanasan induksi saka film aluminium mundhak suhu saka produk panyegelan sing ditrapake ing sisih tutup ing kontak karo jar. Pemanasan iki digabungake karo tekanan sing ditrapake ing tutup kanggo 0.5 kanggo 1.5s. Proses iki ditrapake ing kabeh kontainer lan kanggo bahan-bahan, kalebu kaca, kardus, lan plastik (PE, PP, PVC ...).

Ing kabeh kasus, ora ana kontak antarane induktor lan tutup. Saliyane keuntungan iki, ana sawetara alesan ngandhut cara anyar iki:

■ Panas digawe ing tutup dhewe minangka
cedhak karo nutup sealing. Ing
proses mangkono disederhanakan lan masalah
gegandhèngan karo overheating resistor
Tipe sealing kepala bisa dicegah.
■ Cara penyegelan panas induksi bisa digunakake kanggo bunder, oval,
kuadrat, persegi panjang utawa wangun liyane
■ Penggerak frekuensi medium digawe
nggunakake komponen negara padat lan ora
bagean sing dipanakake nalika proses penyegelan panas.

We nyedhiyakake sawetara jinis Induction Heating Sealing sistem:

■ Senyawa panyedian panas siji-langkah.
■ Nggawe panas panyegelan sing terus-terusan sadurunge enkapsulasi.
■ Statis induction heat sealing before encapsulation.