mesin roti bakar sandwich ngisor kanthi induksi

Description

mesin roti bakar sandwich ngisor kanthi induksi

mesin sandwich ngisor sandwich ngisor kanthi induksi cocog kanggo nyepetake piring pemanas, ceret listrik, panci kopi, tong kedele, wajan, woks, mesin masak, setrika listrik, kompor mi, lan liya-liyane Cookware Pan lan mesin brazing pot ngisor yaiku integrasi mekanik, hidrolik lan listrik peralatan sing dikontrol dening sawetara set mikrokomputer. Indeks kinerja utama njupuk posisi utama ing omah lan ing dhuwur pesawat.

specifications

model 3B-25 3B-30 3B-40 3B-60 3B-80
Power 25KW 30KW 40KW 60KW 80KW
voltase input 3P 380V 50 / 60Hz 3P 380V 50-60Hz 3P 380V 50-60Hz 3P 380V 50-60Hz 3P 380V 50-60Hz
Saiki dadi panas 200-1200A 400-1500A 400-1800A 400-2400A 400-3200A
Cara adhem Pendinginan banyu Pendinginan banyu Pendinginan banyu Pendinginan banyu Pendinginan banyu
Diameter Brazing ≤φ130mm ≤φ140mm ≤φ180mm ≤φ250mm ≤φ400mm
Kekandelan aluminium 1.5-2mm 1.5-2mm 1.5-2mm 1.5-2mm 1.5-2mm
Ukuran (mm) 1800x1100x1800 1800x1100x1800 1800x1100x1800 1800x1100x1800 1800x1100x1800
bobot 360KG 400KG 450KG 500KG 550KG

Description

Mesin brasil induksi 1-4 stasiun

Iki ditrapake kanggo pengelasan produk pemanas listrik kayata wajan pemanas listrik, ceret banyu listrik, wajan lan panci kopi, sing bisa nggawe piring stainless steel, sheet aluminium lan elemen pemanas listrik tubular kanthi macem-macem wujud lan kekandelan dadi bagean integral liwat las braze logam siji-mati.

Nggunakake IGBT mesin induksi panas frekuensi dhuwur kanggo nyedhiyakake tenaga panas lan sistem pneumatik minangka drive, fitur kasebut kayata operasi stabil, kontrol sing tepat, gampang operasi lan standar produk sing cocog, sing minangka peralatan sing paling cocog kanggo pabrik peralatan masak stainless steel pemanas listrik anyar lan piranti pawon.

Daya: 25KW. Pilihan daya: 25KW, 30KW, 40KW, 60KW, 80KW

Frekuensi: 10-40KHz

Kepala pemanas: telu sirah dadi panas. Pilihan: siji / loro / telu / papat / lima

Diameter Brazing: 50-400mm

Proses kerja: ngemot potongan - wektu pemanas - welding rampung lan tekanan terus nganti siklus sabanjure.

Cara operasi: kontrol otomatis.

 

aplikasi

Plat pemanas ketel listrik

Waja waja stainless steel

Tabung pemanasan ketel listrik

Pabrik susu kedhele

Pabrik kopi ngombe

Masak pot masak

Pan ngisor brazing

Brazing ngisor pot