Mesin Las Ultrasonik | Las Plastik Ultrasonik Kanggo Solusi Las

Description

Mesin plastik las ultrasonik | tukang las ultrasonik | piranti las plastik ultrasonik kanthi Auto Frekuensi Chasing

 ♦ nguber frekuensi otomatis kanthi otomatis, cocok kanggo macem-macem ukuran las las lan cetakan desain sing beda, kisaran frekuensi ngoyak otomatis: ± 400HZ

Tuladha: ultrasonik 15KHZ, frekuensi cet ing 14.4-15.2KHZ bisa traceability frekuensi otomatis

♦ Panggunaan komputer CPU kanggo ngawasi macem-macem program iku cepet lan adaptasi. Fungsi "ngawasi proteksi sistem" sistem proteksi internal bakal nanggepi kahanan ing ngisor iki: suhu dhuwur banget lan tekanan banget, sing nyebabake kakehan. Saiki generator ultrasonik sing gedhe banget, ngeculake kepala solder, transduser utawa transduser, gagal sirkuit generator, lsp.

♦ Tuning otomatis mbisakake generator ultrasonik kanggo nglacak lan menehi ganti rugi kanggo owah-owahan frekuensi kepala las. Nalika suhu dhuwur banget, pas ing sisih ndhuwur sirah las utawa lebu ing endhas, pangowahan frekuensi iki bakal kedadeyan.

♦ sistem amplitudo konstan kanthi otomatis. Amplisis ultrasonik bisa diatur saka 50% nganti 100% tanpa langkah kanggo adaptasi karo macem-macem karya las.

♦ Kanthi IGBT, kacepetan reaksi 100 kali luwih cepet tinimbang tabung daya gel silika tradisional.

model 1520A 1526A 1532A 1542A
frekuensi 15KHz
Power  2000W  2600W  3200W  4200W
 Voltase  220V
kapasitas 10-20 kaping / mnt
Bentuk nyetir Pneumatic
Panjang Stroke (Horn Journy) 75mm 100mm
Wektu Output 0.01-9.99S ​​Laras
Area Las Φ100 Φ200 Φ300 Φ400
Listrik AC
Mode kontrol Kontrol nomer
Nggawe tekanan udara 1-7 Bar
bobot  90KG  90KG  90KG  120KG
dimensi 450 * 750 * 1100mm 760 * 1000 * 1950mm

Fitur utama
1. Mesin Plastik Las Ultrasonik, nyetel kanthi manual, gampang digunakake lan perawatan.
2. Las miturut wektu, wektu tundha, wektu las lan wektu ditahan. Tekanan kerja bisa diatur.
4. Bagian pneumatik impor sing presisi lan berkualitas tinggi
5. Transduser lan penguat kualitas tinggi.
6. Proteksi awake dhewe: Penyimpangan Frekuensi Saiki, Suhu-Suhu
7. Kasedhiya kanthi 4 frekuensi - 15 KHz, 20 KHz, 35 KHz lan 40 KHz.
8. Pangowahan aplikasi cepet, kekuatan las las sing dhuwur.
9. Cocog kanggo cadence dhuwur lan wektu siklus cendhak.

cetakan las ultrasonik sungu-ultrasonik

aplikasi:

Mesin plastik las ultrasonik akeh digunakake ing industri otomotif, industri elektronik, industri medis, peralatan rumah tangga, pakaian tenunan, perlengkapan kantor, industri kemasan, industri dolanan, lan liya-liyane.

Industri otomotif: bagean awak plastik, lawang mobil, dashboard otomotif, lampu, cermin, visor matahari, bagian interior, filter, bahan reflektif, lonjakan reflektif, bumper, kabel, filter plastik kanggo motor, Radiator, tangki cairan rem, cangkir minyak, tangki air, bahan bakar tank, selang udara, pembersih knalpot, piring nampan, lan liya-liyane.

Elektronik Plastik: meter banyu prabayar, peralatan komunikasi, telpon tanpa kabel, aksesoris ponsel, kasus ponsel, kasus baterai, charger, katup pemeliharaan sing diatur karo baterai asam-timbal, disket 3-inci, disk U, kertu SD, kertu CF, sambungan USB, Bluetooth piranti, lan liya-liyane.

Alat tulis: folder, album, kothak lempitan, papan kothong PP, gelung pena, kartrid tinta, kartrid toner, lan liya-liyane.

Produk medis lan Saben Dina: jam tangan, peralatan dapur, tutup botol cair lisan, tutup netes, aksesoris ponsel, sikat lembut emas, lan kabutuhan saben dinane, nangani, tutup keamanan, botol kosmetik, pot kopi, mesin cuci, dehumidifier udara, Setrika listrik, ceret listrik, pembersih vakum , speaker, gril nutupi lan logam lan teknik sipil liyane lan liya-liyane.

Produk kesehatan: produk bocah, kasur udara, gantungan sandhangan, persediaan kebon, barang-barang kebersihan dapur, shower, kepala shower, lan liya-liyane.

aplikasi las ultrasonik

aplikasi proses las ultrasonik

Mesin welding ultrasonik-ultrasonik welder plastik

=