Mesin Las Plastik Ultrasonik Kanggo Welding Nggabungake Bagian Termoplastik

Description

Mesin las plastik ultrasonik | tukang las termoplastik ultrasonik | peralatan las plastik ultra sonik kanthi Chasing Frekuensi Otomatis

Las plastik ultrasonik minangka teknik industri ing endi getaran akustik ultrasonik frekuensi dhuwur ditrapake sacara lokal kanggo benda kerja sing ditahan kanthi tekanan kanggo nggawe las negara padat. Umume digunakake kanggo plastik lan logam, lan utamane kanggo gabung karo bahan sing ora padha. Ing welding ultrasonik, ora ana baut ikat, kuku, bahan solder, utawa adesif sing dibutuhake kanggo ngiket bahan kasebut. Yen ditrapake ing logam, ciri khas metode iki yaiku suhu tetep ing sangisore titik leleh saka bahan sing ana gandhengane, supaya bisa nyegah sifat sing ora dikarepake sing bisa muncul saka cahya bahan sing dhuwur banget.

 

 ♦ nguber frekuensi otomatis kanthi otomatis, cocok kanggo macem-macem ukuran las las lan cetakan desain sing beda, kisaran frekuensi ngoyak otomatis: ± 400HZ

Tuladha: ultrasonik 15KHZ, frekuensi cet ing 14.4-15.2KHZ bisa traceability frekuensi otomatis

♦ Panggunaan komputer CPU kanggo ngawasi macem-macem program iku cepet lan adaptasi. Fungsi "ngawasi proteksi sistem" sistem proteksi internal bakal nanggepi kahanan ing ngisor iki: suhu dhuwur banget lan tekanan banget, sing nyebabake kakehan. Saiki generator ultrasonik sing gedhe banget, ngeculake kepala solder, transduser utawa transduser, gagal sirkuit generator, lsp.

♦ Tuning otomatis mbisakake generator ultrasonik kanggo nglacak lan menehi ganti rugi kanggo owah-owahan frekuensi kepala las. Nalika suhu dhuwur banget, pas ing sisih ndhuwur sirah las utawa lebu ing endhas, pangowahan frekuensi iki bakal kedadeyan.

♦ sistem amplitudo konstan kanthi otomatis. Amplisis ultrasonik bisa diatur saka 50% nganti 100% tanpa langkah kanggo adaptasi karo macem-macem karya las.

♦ Kanthi IGBT, kacepetan reaksi 100 kali luwih cepet tinimbang tabung daya gel silika tradisional.

model 1520A 1526A 1532A 1542A
frekuensi 15KHz
Power  2000W  2600W  3200W  4200W
 Voltase  220V
kapasitas 10-20 kaping / mnt
Bentuk nyetir Pneumatic
Panjang Stroke (Horn Journy) 75mm 100mm
Wektu Output 0.01-9.99S ​​Laras
Area Las Φ100 Φ200 Φ300 Φ400
Listrik AC
Mode kontrol Kontrol nomer
Nggawe tekanan udara 1-7 Bar
bobot  90KG  90KG  90KG  120KG
dimensi 450 * 750 * 1100mm 760 * 1000 * 1950mm

mesin las plastik ultrasonik - tukang las plastik ultrasonik

 

Fitur utama
1. Mesin Plastik Las Ultrasonik, nyetel kanthi manual, gampang digunakake lan perawatan.
2. Las miturut wektu, wektu tundha, wektu las lan wektu ditahan. Tekanan kerja bisa diatur.
4. Bagian pneumatik impor sing presisi lan berkualitas tinggi
5. Transduser lan penguat kualitas tinggi.
6. Proteksi awake dhewe: Penyimpangan Frekuensi Saiki, Suhu-Suhu
7. Kasedhiya kanthi 4 frekuensi - 15 KHz, 20 KHz, 35 KHz lan 40 KHz.
8. Pangowahan aplikasi cepet, kekuatan las las sing dhuwur.
9. Cocog kanggo cadence dhuwur lan wektu siklus cendhak.

Tanduk Las Ultrasonik / cetakan las ultrasonik:

cetakan las ultrasonik sungu-ultrasonik

sungu las ultrasonik-sungu ultrasonik

aplikasi:

Aplikasi las ultrasonik ekstensif lan ditemokake ing pirang-pirang industri kalebu listrik lan komputer, otomotif lan aerospace, medis, lan kemasan. Apa rong barang sing bisa dilas kanthi ultrasonik ditemtokake kanthi kekandelan. Yen banget kandel proses iki ora bakal melu dheweke. Iki minangka kendala utama kanggo welding logam. Nanging, kabel, koneksi mikro, lembaran logam, foil, pita lan meshe asring digabung nggunakake las ultrasonik. Las ultrasonik minangka teknik sing populer banget kanggo ikatan thermoplastics. Cepet lan gampang otomatis kanthi kaping las asring ing sangisor detik, lan ora ana sistem ventilasi sing dibutuhake kanggo ngilangi panas utawa knalpot. Jenis las iki asring digunakake kanggo mbangun majelis sing cilik banget, rumit, utawa alus banget kanggo teknik las sing umum.

Industri otomotif: bagean awak plastik, lawang mobil, dashboard otomotif, lampu, cermin, visor matahari, bagian interior, filter, bahan reflektif, lonjakan reflektif, bumper, kabel, filter plastik kanggo motor, Radiator, tangki cairan rem, cangkir minyak, tangki air, bahan bakar tank, selang udara, pembersih knalpot, piring nampan, lan liya-liyane.

Elektronik Plastik: meter banyu prabayar, peralatan komunikasi, telpon tanpa kabel, aksesoris ponsel, kasus ponsel, kasus baterai, charger, katup pemeliharaan sing diatur karo baterai asam-timbal, disket 3-inci, disk U, kertu SD, kertu CF, sambungan USB, Bluetooth piranti, lan liya-liyane.

Alat tulis: folder, album, kothak lempitan, papan kothong PP, gelung pena, kartrid tinta, kartrid toner, lan liya-liyane.

Produk medis lan Saben Dina: jam tangan, peralatan dapur, tutup botol cair lisan, tutup netes, aksesoris ponsel, sikat lembut emas, lan kabutuhan saben dinane, nangani, tutup keamanan, botol kosmetik, pot kopi, mesin cuci, dehumidifier udara, Setrika listrik, ceret listrik, pembersih vakum , speaker, gril nutupi lan logam lan teknik sipil liyane lan liya-liyane.

Produk kesehatan: produk bocah, kasur udara, gantungan sandhangan, persediaan kebon, barang-barang kebersihan dapur, shower, kepala shower, lan liya-liyane.

aplikasi las ultrasonik

aplikasi proses las ultrasonik

Mesin welding ultrasonik-ultrasonik welder plastik

=