mesin kurang ajar prabawa

Description

Produsen Mesin Olahraga Induksi Portable

item DWS-10 DWS-30 DWS-60 DWS-100
Maks. daya input 10KW 30KW 60KW 100KW
voltase input 3P × 380V, 50 utawa 60HZ
Ukuran generator L50 × W30 × H45 57L × 32W × 71H 70L × 40W × 103.5H 56L × 80W × 180H
Generator bobot 40KG 47KG 120KG 150KG
Ukuran sirah pemanasan Φ5.5 × 22L F8 × 18.5 Φ12 × 25L F16 × 25
Pemanas kepala bobot 1.5KG 3.1KG 4.5KG 8KG
Panjang kabel 3 ~ 8 meter miturut urutan
Nggoleki kepinginan > 0.3MPa,> 5L / Min > 0.3MPa,> 15L / Min > 0.3MPa,> 30L / Min ≥0.3MPa ≥30L / min

Aplikasi:

Brazing Induksi bagean cilik, perawatan panas sing dipilih, lan pemanasan induksi ing wilayah sing mbutuhake unit sing bisa dipindhah sing luwih cilik. Digunakake kanggo brazing induksi ing situs kayata induksi konektor kabel tembaga, sendi tembaga ing kondisioner udhara, konektor tembaga pengubah lan liya-liyane.

Karakteristik:

  1. Miturut desain khusus, ing dadi panas pemanasan sirah ukurane cilik lan mung bobot 1.5 nganti 8 KG, luwih cocog kanggo operasi ing situs sing bisa digunakake nalika bagean sing digawe panas ora bisa dipindhah.
  2. The handheld induction heater ditondoi kanthi linuwih lan kualitas tinggi nalika modul tenaga IGBT lan teknologi inverting generasi katelu kita diadopsi ing mesin pemanasan induksi.
  3. Koil pemanasan induksi bakal dirancang miturut panjalukan sampeyan.

   

=