mesin kain las ultrasonik Kanggo las kain nonwoven

Description

mesin kain las ultrasonik | tukang las kain dudu ultrasonik | peralatan las kain non-tenunan ultra sonic kanthi Frekuensi Otomatis Mengejar

mesin las kain ultrasonik kanggo kain nonwoven

Fungsi utama:

1. Miturut syarat produk, mode drive bisa milih drive motor pneumatik, hidrolik utawa servo.

2. Suhu las, wektu panas, wektu adhem, ambane las, tekanan, wektu transit minangka parameter sing bisa disetel, lsp
3. Selaras karo syarat prosedur las, bisa milih mode semi-otomatis utawa otomatis;
4. Kudu macem-macem bahan, bisa nyetel prosedur las

model 2015B 2018B 1522A 1526A
frekuensi 20KHZ 15KHZ
Power 1500W 1800W 2200W 2600W
Stroke Max 75-100mm
Welding Wektu 0.01-9.99sec
Area Las φ100mm φ120mm φ150mm φ200mm
dimensi 450 * 750 * 1100mm
bobot 90KG

 

peralatan las ultrasonik - tukang las plastik ultrasonik

Area Aplikasi:

Industri otomotif, peralatan rumah tangga, elektronik, medis, kemasan, kebutuhan saben dinane, lsp. Lorem Ipsum minangka teks cethane industri percetakan lan jinis. Lorem Ipsum wis dadi teks dummy standar industri wiwit taun 1500an, nalika printer sing ora dingerteni njupuk jinis galeri lan nyoba kanggo nggawe buku spesimen. Botol minuman, botol kosmetik, botol obat, jar lsp.

Industri Aplikasi Produk Aplikasi
Otomotif: lawang las mobil las las, mobil, las tikar mobil, las perbaikan bumper otomotif, pintu isolasi katun, usap kursi, tutup mesin, titik tutup radiator, lsp
Produk Konsumen: kabutuhan saben dina, alat tulis, filter, folder lan cangkang, dudukan pena, cangkang kothak kosmetik, ujung segel tabung pasta gigi, kaca spion, cangkir terisolasi, korek.
Elektronik: rekaman, kothak audio lan rodha inti, lampiran disk, papan baterai ponsel lan trafo penyearah, saklar lan soket, remot kontrol,
Perkakas ngarep: Dering keseimbangan, jam elektronik, pengering rambut trompet listrik, tank banyu besi uap,
Dolanan: dolanan plastik, bedhil banyu, dolanan video akuatik, boneka bocah, hadiah plastik, lsp
Film & Kain: Filter-filter, Tirai Pancuran, Bag Biodegradable, Tandha Pasuryan Ora Dirajut, .. dll.
Packaging: Palet plastik, tray sing ana gumpalan, kimpalan crate kothong, dilapisi kunci zip, lan liya-liyane
Kesehatan: Instrumen Surgical, Peralatan Tes, Filter, unit IV, tray terisolasi..etc.

 

Fitur utama

1. Plester Plastik ultrasonik, nyetel kanthi manual, gampang digunakake lan perawatan.
2. Las miturut wektu, wektu tundha, wektu las lan wektu ditahan. Tekanan kerja bisa diatur.
4. Bagian pneumatik impor sing presisi lan berkualitas tinggi
5. Transduser lan penguat kualitas tinggi.
6. Proteksi awake dhewe: Penyimpangan Frekuensi Saiki, Suhu-Suhu
7. Kasedhiya kanthi 4 frekuensi - 15 KHz, 20 KHz, 35 KHz lan 40 KHz.
8. Pangowahan aplikasi cepet, kekuatan las las sing dhuwur.
9. Cocog kanggo cadence dhuwur lan wektu siklus cendhak.

Tanduk Las Ultrasonik / cetakan las ultrasonik:

cetakan las ultrasonik sungu-ultrasonik

aplikasi:

mesin ultrasonik las las ultrasonik | Mesin plastik las ultrasonik akeh digunakake ing industri otomotif, industri elektronik, industri medis, peralatan rumah tangga, pakaian tenunan, perlengkapan kantor, industri kemasan, industri dolanan, lan liya-liyane.

Industri otomotif: bagean awak plastik, lawang mobil, dashboard otomotif, lampu, cermin, visor matahari, bagian interior, filter, bahan reflektif, lonjakan reflektif, bumper, kabel, filter plastik kanggo motor, Radiator, tangki cairan rem, cangkir minyak, tangki air, bahan bakar tank, selang udara, pembersih knalpot, piring nampan, lan liya-liyane.

Elektronik Plastik: meter banyu prabayar, peralatan komunikasi, telpon tanpa kabel, aksesoris ponsel, kasus ponsel, kasus baterai, charger, katup pemeliharaan sing diatur karo baterai asam-timbal, disket 3-inci, disk U, kertu SD, kertu CF, sambungan USB, Bluetooth piranti, lan liya-liyane.

Alat tulis: folder, album, kothak lempitan, papan kothong PP, gelung pena, kartrid tinta, kartrid toner, lan liya-liyane.

Produk medis lan Saben Dina: jam tangan, peralatan dapur, tutup botol cair lisan, tutup netes, aksesoris ponsel, sikat lembut emas, lan kabutuhan saben dinane, nangani, tutup keamanan, botol kosmetik, pot kopi, mesin cuci, dehumidifier udara, Setrika listrik, ceret listrik, pembersih vakum , speaker, gril nutupi lan logam lan teknik sipil liyane lan liya-liyane.

Produk kesehatan: produk bocah, kasur udara, gantungan sandhangan, persediaan kebon, barang-barang kebersihan dapur, shower, kepala shower, lan liya-liyane.

ultrasonik_welding_nonwoven_fabric 3

aplikasi las ultrasonik

aplikasi proses las ultrasonik

mesin plastik las ultrasonik

 

 

 

=