Mesin Cetakan Injeksi Plastik Pemanasan Induksi Elektromagnetik 30KW

Description

Mesin Cetakan Injeksi Plastik 30KW Pemanas Induksi Elektromagnetik

Prinsip Pemanasan Injeksi Plastik Induksi Elektromagnetik:

Umume logam digawe panas karo medan magnet frekuensi dhuwur lan nggunakake prinsip iki kanggo ngliwati arus frekuensi dhuwur liwat koil, saengga koil ngasilake medan magnet frekuensi dhuwur, mula rod logam ing koil kasebut diinduksi kanggo ngasilake panas. Energi listrik bisa diowahi dadi energi termal logam kanthi proses ing ndhuwur. Sajrone kabeh proses, batang logam ora duwe kontak fisik karo kumparan, lan konversi energi dirampungake kanthi arus medan magnetik lan induksi logam.

 Kaluwihan pemanas cetakan injeksi plastik induksi elektromagnetik:

1. Ngirit energi lan nyuda emisi (30-85%)

2. efisiensi termal luwih dhuwur

3. Suhu operasi suda

4. panas kanthi cepet

5 'umur layanan dawa

6. Pangopènan iku gampang lan gampang

 

Apa Kauntungan Apa Heater Induksi Elektromagnetik Dibandhingake karo Pemanas Tradisional?

Comparison Advantage
Pemanas Induksi Elektromagnetik Pemanas Tradhisional
Prinsip Pemanasan Induksi elektromagnetik Pemanasan Kawat Resistensi
Bagean digawe panas Tong pangisi daya digawe panas langsung kanggo entuk efisiensi sing luwih dhuwur, nanging koil induksi dhewe ora digawe panas supaya bisa njamin maneh nggunakake umur pemanas dhewe, banjur panas ditransfer menyang tong pangisi daya
Suhu & Keamanan lumahing Maks. 60 Derajat Celcius, aman kanggo tutul nganggo tangan. Padha karo suhu panas sampeyan, Mbebayani yen disentuh
Rating Pemanasan Efisiensi Tinggi: ngirit 50% -70% anget -menata wektu Efisiensi Rendah: Ora ngirit wektu
Energy Ngirit 30-80% Konsumsi Daya Ora Ngirit
suhu Control dhuwur tliti Precision Kurang
Nggunakake urip 4-5year 2-3year
Lingkungan Pakaryan Suhu normal kanggo buruh, gampang lan kepenak Panas, utamane kanggo Area lintang sing endhek
biaya Hemat biaya, kanthi 30-80% tarif ngirit energi, butuh 6-10 wulan kanggo mbalekake biayane. Tingkat sing luwih dhuwur, saya suwe. kurang

Aplikasi induksi elektromagnetik:

1. Industri karet plastik: mesin niup film plastik, mesin gambar kawat, mesin cetak injeksi, granulator, extruder karet, mesin vulkanisasi, extruder produksi kabel, lsp;

2. industri farmasi lan kimia: tas infus farmasi, lini produksi peralatan plastik, pipa pemanas cair kanggo industri kimia;

3. Energi, industri panganan: pemanasan pipa minyak mentah, mesin panganan, freighter super lan peralatan liyane sing mbutuhake pemanasan listrik;

4. Industri pemanas listrik industri: mesin kanggo mateni mesin, kapak reaksi, generator uap (ketel);

5. Industri pemanasan semut: paduan seng casting tungku seng, paduan aluminium lan peralatan liyane;

6. Industri bahan bangunan: lini produksi pipa gas, lini produksi pipa plastik, jaring datar plastik plastik PE, unit jaring geonet, mesin cetak jotosan otomatis, lini produksi papan honeycomb PE, lini produksi ekstrusi pipa bergelombang tembok tunggal, bantalan udara komposit unit film, PVC Hard Tube, lini produksi lembar transparan ekstrusi PP, tabung busa polistiren sing diekstrusi, unit film berliku PE;

7. gerakan kompor induksi komersial daya dhuwur;

8. Pangatusan garing ing peralatan cetak;

9. pemanasan industri liyane sing padha;

paramèter Technical

item

paramèter Technical

kekuwatan dirating Telung tahap 30KW
Ditambahake saiki input 40-45 (A)
Nomer output saiki 40-70 (A)
Frekuensi voltase sing dirating AC 380V / 50Hz
Rentang adaptasi voltase  output tenaga konstan ing 300 ~ 400V
Adaptasi karo suhu sekitar -20ºC ~ 50ºC
Adaptasi asor lingkungan ≤95%
Jangkauan pangaturan daya 20% ~ 100% imbuhan tanpa langkah (Yaiku: pangaturan antarane 0.5 ~ 30KW)
Efisiensi konversi panas ≥95%
Kekuwatan sing efektif ≥98% (Bisa disesuaikan miturut kabutuhan pangguna)
frekuensi apa 5 ~ 40KHz
Struktur sirkuit utama Resonansi seri jembatan lengkap
Sistem Control Sistem kontrol pelacakan phase-locking otomatis kanthi kecepatan DSP
Mode aplikasi Bukak platform aplikasi
monitor Tampilan digital sing bisa diprogram
wektu wiwitan <1S
Wektu proteksi arus arus instan 2US
Perlindhungan kakehan daya Perlindhungan cepet 130%
Mode wiwitan alus Mode pemanasan / mandheg kanthi terisolasi listrik kanthi terisolasi listrik

Komunikasi RS485

Protokol komunikasi standar Modbus RTU
Dhukungan daya imbuhan PID Identifikasi voltase input 0-5V
Dhukungan 0 ~ 1000 ºC deteksi suhu beban Akurasi nganti ± 1 ºC
Parameter koil adaptif  10 garis persegi, dawa 60m, induktansi 250 ~ 300uH

 

 

1, Sambungake voltase catu daya saka kipas pendingin, nanging sambungake listrik 220V nalika kipas dadi 220V, lan sambungake tenaga 380V nalika kipas 380V

2, Disambungake karo kipas pendingin 220V / 380V (gumantung pangguna, umume 380V)

3, Nalika kipas pendingin eksternal yaiku DC 24V, antarmuka iki minangka saklar sing ngontrol kipas 24V supaya bisa digunakake utawa mandheg. Rong pucuk antarmuka kasebut sejatine minangka titik kontak sing biasane ditutup saka output relay ing motherboard.

4, Dual AC 24V power supply (pilih 4 utawa 5 nalika nggawe setengah jembatan)

5, Dual AC 24V power supply (pilih 4 utawa 5 nalika nggawe setengah jembatan)

6, Catu daya AC 16V Tunggal

7, Indikator daya (abang)

8, Lampu indikator kerja, sumunar nalika siyaga, lan mesthi urip (ijo) sajrone makarya

9, Lampu indikator eksternal, nyebabake antarmuka LED ing njaba sasis

10, Antarmuka wiwitan alus disambungake menyang antarmuka R / s ing sanjabane sasis (bisa disetel kanggo mbukak utawa nutup karya liwat F-20, karya cedhak default pabrik, status stop stop

11, Nyetel potensiometer daya. Nalika ana penyimpangan sing gedhe, potensiometer iki bisa diatur kanthi pas.

12, prosesor DSP kecepatan tinggi 32-bit

13, Tampilan operasi sing bisa diprogram kanthi eksternal

14, Antarmuka komunikasi RS485 Terisolasi

15, Antarmuka deteksi suhu mbukak eksternal 1, kanthi akurasi ± 1 ° C (maksimal 150 ° C) saluran siji, standar 1 digunakake kanggo ngukur suhu kerja eksternal

16, Antarmuka deteksi suhu muatan eksternal 2, kanthi akurasi ± 1 ° C (maksimal 150 ° C)

17, Antarmuka input multi-fungsi (disetel dening F-20) (1) Input 10K kanggo potensi koneksi eksternal bisa nyetel kisaran listrik saka 20% nganti 100% (2) Input PID sing gegandhengan karo eksternal (0 ~ 5V) input Apa thermometer inframerah utawa voltase konversi thermocouple 0 ~ 5V input kanggo nggayuh suhu tampilan lan ukuran daya kontrol (nganti 1000ºC bisa diukur lan ditampilake)

18, Sambungake induktor Mutual frekuensi dhuwur lan priksa arah. Yen arah kasebut dibalik, tenaga kasebut sithik banget

19, drive modul IGBT (nalika nggawe setengah jembatan, pilih 19, 20 utawa 23, 24)

20, drive modul IGBT (nalika nggawe setengah jembatan, pilih 19, 20 utawa 23, 24)

21, Nyambung menyang bis DC voltase dhuwur

22, antarmuka sensor suhu IGBT

23, drive modul IGBT (nalika nggawe setengah jembatan, pilih 19, 20 utawa 23, 24)

24, drive modul IGBT (nalika nggawe setengah jembatan, pilih 19, 20 utawa 23, 24)

25, Nyambung menyang bis DC voltase dhuwur

26, antarmuka komunikasi RS485, sambungake A, B

27, thermocouple tipe K sing gegandhengan karo eksternal

28, Relay 12V sing nyambung kanthi eksternal ngemot beban sing dibutuhake liyane, disinkronake karo wiwitan / mandeg kipas mesin