Lumahing Pipa Baja Hardening Induksi

Description

Induksi segmen pipo baja Hardening

Tujuan: Induksi hardening digunakake ing proses kanggo ngencengi babagan pipa baja kanggo nambah resistensi nyandhang

Material: Segmen pipa baja: diameter njaba 1.6 "(40 mm), tembok 0.125" (3 mm) 2 "(50 mm)

Suhu: 1832 ºF (1000 ºC)

Frekuensi: 88 kHz

Peralatan Pemanasan Induksi: DW-UHF-30 kW, 100kHz sistem pemanas induksi, dilengkapi workhead remot sing ngemot papat kapasitor 2.0 μF kanthi total 2 μF
- An induksi pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki kanggo nutupi sawetara kabel
dhiameter

Proses Pemanasan Induksi: Koil heliks lima-giliran digunakake kanggo dadi panas lengen baja. Jarak antarane coil dadi disetel kanggo nyedhiyakake panas sing seragam menyang bagean baja. Bagean kasebut dipateni ing padhang polimer 7% sawise siklus panas kanggo nggayuh hardness RC40.

Induction Heating Narasi: Amarga kecewa karo level kualitas rendah ing proses outsourcing sadurunge, pelanggan nggunakake induksi kanggo nggawa perawatan panas lan kontrol kualitas produk akhir ing omah.

Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
- panas langsung menyang bagean, ngirit energi lan wektu
- kontrol panas sing tepat
- malah distribusi pemanasan ing sisih kasebut
- tingkat produksi luwih cepet & tambah produksi
- proses tanpa cacat